Skrubun viikkofemma.


1. Kerro aluksi matkapuhelimesi merkki ja malli.

Nokia 6822.

2. Miksi juuri se ja miten hankittu (oma, työsuhde- vai kytkykauppakännykkä)?

Se on oma ja ihan omalla rahalla ostettu Gigantista. Jotain vertailua suoritin silloin ja tämä miellytti ominaisuuksiltaan kaikista eniten. Tykkään siitä, kun siinä on se avattava qwerty-näppäimistö tekstareiden ja muiden naputtelua varten.

3. Tiedätkö mitä kaikkea kännykälläsi voi tehdä, entä mihin kaikkeen käytät sitä?

Tiedän suunnilleen kaiken mitä sillä voi tehdä, paitsi joihinkin sovelluksiin ja peleihin en ole jaksanut perehtyä. Käytän sitä lähinnä soittamiseen ja tekstaamiseen. Toisinaan myös netissä surffaamiseen ja kuvien ottamiseen. Nuo molemmat ominaisuudet ovat kyllä aika heikohkoja kännyssäni.

4. Oletko tyytyväinen kännykkääsi?

Olen kyllä. Toimii hyvin, eikä ole mikään yrmypinkki, joka alkaisi ärsyttää. Sama puhelin on ollut minulla jo kaksi tai kolme vuotta (en voi muistaa). Kerran se kuoli yön aikana, mutta onneksi takuu oli vielä voimassa, niin sain siihen ilmaiseksi puhallettua uuden hengen.

5. Koska hankit ensimmäisen kännykkäsi ja montako sinulla on ollut?
Voi kun muistaisin. Olenkohan
kauhean väärässä, jos väittäisin
sen olleen vuonna -98...
Kyseessä oli Nokian 3110,
kuten tuossa kuvassa
oikealla.
1044367.jpg
 

Toinen puhelin oli sitten Nokian 3210. Taisin nuo kaksi ensimmäistä vaihtaa ihan vain vaihtamisen ilosta. Toimivia ja luotettavia vanhoja nokialaisia. Sitten erehdyin vaihtamaan Siemensin M50:een. Huono idea. Siemens nyki ja pyki alusta asti, eikä sitä kukaan nokialaiseen tottunut osaa käyttää... Sen jälkeen ostin Nokian 7210:n, joka hylkäsi sim-kortin, kun sitä kohti vain hengittikin. Ja sen jälkeen olikin vuorossa tämä 6822, johon olen ollut melko tyytyväinen. Eli viides kännykkä on menossa.

Siinä ne ovat kuvassa nätisti vierekkäin, neljä viimeisintäni aikajärjestyksessä.


1044364.jpg



Ps. Muistakaahan käydä äänestämässä eilisessä battlessa.