Tänään aamulla kastuin, koska rankkasade yllätti minut ikävällä tapaa. Huomenna aion pitää koulusta rokulipäivän, joten saa sitten sataa ihan kaatamalla vaikka koko päivän.

Luennot väsyttävät. Onneksi enää pari viikkoa ja sitten on viikon loma. Ou jee.

Yliopiston ruokaloissa hermojani riipii aivan raivoihin asti paikkojen varailu. Jos kuvitellaan vaikka, että ruokalassa on 20 vapaata tuolia ja paikalle pöllähtää viisi tyttöstä, joista kukin varaa laukullaan yhden noista tuoleista ja tämän jälkeen siirtyy viidenkymmenen muun ihmisen perään jonottamaan ruokaansa. Niin eikös tuossa logiikassa nyt joku onnu ja pahasti? Minnekäs ne 50 jonottajaa sitten istuu, kun vapaat tuolit ovat täynnä laukkuja ja takkeja? Ei tämä homma vetele laisinkaan! Rupean kohta tuolipoliisiksi tai jotain, kun ärsyttää niin kauheasti. Niin että jos näette yliopiston ruokalassa (jossain niistä) jonkun raivopään heittelevän laukkuja ja takkeja pois vapailta paikoilta, niin se olen sitten minä. Ehkä.

Muistaakseni lauantaina (vai oliko se sunnuntai) tuli televisiosta leffa Täydellinen Maailma (A Perfect World). Pääosissa ovat Kevin Costner ja Casper, Kiltti Kummitus. Olen nähnyt tuon leffan varmaan sata kertaa, mutta joka kerta tykkään siitä hirmuisesti. (Vähän niinkuin American Beautystakin). Täydellinen Maailma on kerrassaan ihana leffa. En osaa perustella tätä sen paremmin. Ihana. Eikä se pääty niinkuin Hollywood-leffat yleensä, eli pääosanäyttelijä jopa kuolee lopussa. Kuten muuten American Beautyssakin. Onkohan se yhdistävä tekijä, miksi tykkään molemmista niin paljon? Molemmissa leffoissa on niin ihana tunnelma, että voisin katsella ne aina vain uudestaan ja uudestaan.

Nyt vähän nälkä kurnii vatsassa, joten haen jääkaapista jotain syötävää.

Hyvää illanjatkoa!