Nyt on hyvä mieli, kun olen saanut siivottua tämän luukun. Ehkä se on totta, että kun ympäristö on järjestyksessä, niin pään sisälläkin kaikki asiat ovat paremmassa siivossa ja sovussa. Siivoamisen jälkeen palkitsin itseni pizzalla. Siis ihan pizzerian pizzalla. Oli hyvää ja ravitsevaa.

Tänne meidän nurkille on ihan hiljan ilmestynyt uusi kebab-paikka ja sitä ennen on ollut jo pizzeria. Tänään tarkastelin noita paikkoja ja huomasin, että tuossa uudessa kebab-mestassa myydään myös pizzaa ja huomasin myös, että tuossa vanhassa pizzeriassa on alettu myydä kebabia. Kilpailu on kovaa, ehkä. Joka tapauksessa tuo uusi kebab-paikka hieman himotti minua tuoksuineen, mutta jotenkin tuntui siltä, kuin olisin pettänyt tuota vanhaa kunnon pizzapaikkaa, jos olisin ostanut sapuskani siitä uudesta. Joten hain kiltisti pizzani sieltä mistä ennenkin. Minulla on aina ollut kampaajien kanssakin sama ongelma. Tunnen syyllisyyttä, jos vaihdan kampaajaa. Vielä suurempaa syyllisyyttä tunnen, jos palaan uuden kampaajan jälkeen taas sille vanhalle. Olo on kuin olisi käynyt vieraissa.

Olen jäänyt vähän koukkuun tuollaiseen australialaiseen tv-sarjaan nimeltänsä Viimeiseen mieheen. Se tulee Subtv:ltä aina muistaakseni sunnuntain myöhäisilloissa (eli suomeksi sanottuna keskellä yötä), ja uusinta jonain muuna iltana. Myöhäisen ajankohdan vuoksi en ole sitä alusta asti seurannut, mutta joskus jäin sitä tuijottamaan ja sen jälkeen onkin pitänyt katsoa joka jakso. Lähinnä tallentamalla, koska hulluko noin myöhään jaksaa valvoa. Paitsi minä jaksan kyllä useinkin, koska olen tietokonenörtti, joka työskentelee öisin. No enivei, en osaa sanoa onko se edes hyvä sarja, mutta katsottava se vaan on. On siinä ihmiset ainakin maanläheisempiä kuin amerikkalaisissa sarjoissa, mutta ei ihan yhtä maanläheisiä kuin brittisarjoissa. Oikein mukavaa.


Annikki vastaili eilen Inside Actor's Studiosta tuttuun Pivot-kyselyyn ja meikätyttö jatkaa.


1. Mikä on mielisanasi?

pupu

2. Mikä on inhokkisanasi?

äippä

3. Mikä saa luovuutesi, mielesi tai tunteesi syttymään?

hyvä olo, kauniit sanat, hymy, nauru

4. Mikä saa kiinnostuksesi lopahtamaan?

sikailu, machoilu, ilkeys, hiuspanta

5. Mikä on mielikirosanasi?

paska

6. Mitä ääntä rakastat?

kissan naukaisu

7. Mitä ääntä inhoat?

paikallaan seisovan auton käyntiääni

8. Mikä olisi vaihtoehtoinen urasi, sellainen josta olisit kiinnostunut?

jotain missä voisi tehdä käsillä, kuten vaikka entisöinti

9. Mitä et tahtoisi tehdä työksesi?

mitään, mikä liittyisi toisten ihmisten eritteiden näkemiseen, käsittelemiseen tai siivoamiseen, enkä myöskään suoramarkkinointia

10. Jos Taivas olisi olemassa, mitä Jumala sanoisi sinulle Taivaan Porteilla?

"Kannatti pitää se takaportti auki, pikku agnostikkoni."