Voi itku ja mylväys, mitä tänään tapahtui! Pudotin mp3-soittimeni katuun! Pitikö mennä taas räpeltämään kesken matkan, niin pitikö? No onneksi se vielä toimii kuitenkin, vaikka vähän rumasti irvistääkin. Lievä paniikki kyllä iski, kun näin tuon osumajäljen enkä vielä tiennyt toimiiko se vai ei. Onneksi toimii. Sieluuni sattuu pelkkä ajatuskin tuon menettämisestä! Mutta nyt se on kyllä ikuisiksi ajoiksi vaurioitunut, katsokaa vaikka itse. Huomatkaa myös rako, joka ei todellakaan kuulu soittimeen. Nyyh.

934746.jpg

En oikein tiedä mikähän tukisukka tai kiristysside tuolle pitäisi nyt hommata.

Katselin eilen illalla Conan O'Brienin myöhäisiltaa pitkästä aikaa. Olipas palkitseva kokemus. Ohjelmassa oli vieraana sekä Terrence Howard että Mystery. Olin ihan että lääh puuh läpä läpä kuolausta jne. Ymmärsitte varmaan kuvion? Mysteryn vierailu löytyy näköjään taas YouTubesta. Is he hot or what? (Note to self: Mystery on muuten Conaniakin pidempi). Antaisin Mysterylle kyllä ihan ilman mitään krumeluurejakin. Ja ai niin, näin myös Jonppa Aaronin tänään. Eipä sillä, että hän painisi samassa sarjassa edellä mainittujen kanssa, tuli vain mieleen. Meidän katseemme eivät edes kohdanneet, vaikka minulla on aiemmin ollut pientä katsekontaktia sekä Jonnen pikkuveljen Villen että sen Lovexin laulaja-janpan kanssa, jonka nimeä en ikinä muista. Vähänx täällä Tampereella on noita ihkui glamrokkarei...

Tuli muuten eilen mieleen tuosta orastavasta rocktoimittajan urastani, että jos raporttini tai arvosteluni keikoilta miellyttävät, niin voin ilman muuta tehdä niitä tulevaisuudessakin ihan koska vaan. Voin lähteä vaikka ihan ulkomaille asti kuuntelemaan jotain bändiä, jos joku tahtoo kuulla viiltävän analyysini konsertista. En tarvitse muuta kuin matkaliput, majoituksen ja keikkaliput mielellään kahdelle. Jos joku innostui ajatuksesta, niin sopii vain pistää sähköpostia tuohon osoitteeseen, joka löytyy tuolta oikealta ylhäältä.

Jep. In my dreams...