873957.jpg


Voi mänttien mäntti. Luulin, että huominen päivä on vielä lomaa, mutta ei se olekaan. Huomenna täytyy jo kouluun minun raahustaman. No ei sitä ole kuin pari tuntia, mutta ei huvittaisi yhtään, kerta luulin lomaa olevan vielä. Täytyy sitten raahautua koululle vähän etukäteen, että saan myöskin lukuvuositarran ja taskukalenterin. Ilman sitä ei pärjää. Ainakaan kukaan, jolla on yhtä laho pää, kuin minulla.

Nyt on selvästi jo syyskuun kolmas päivä, mutta en ole saanut seinäkalentereitani vielä päivitettyä oikeaan kuukauteen. Useasti menee melkein puoleen kuuhun, ennen kuin muistan kääntää kalenterin sivua. Tai siihen päivään, kun jaksan maksaa laskut. (Laskut siis sijaitsevat seinäkalenterissa olevassa taskussa). Unohdan myös usein kääntää uuden Layne-kuvan näkyville.

Tänään pitäisi sitten oikeastaan siivota. Voi kauhea tätä läävää. Ette usko, mikä sekasotku. Ettekä usko, että ei ehkä tekisi mieli käyttää viimeistä lomapäivää siivoamiseen. Tekisi mieli lueskella ja telkkaristakin tulisi kaikkea kivaa sekä tärkeää. Tilasin muuten tänään Akateemisen verkkokaupasta Adam Langerin California Avenuen, josta olen joskus aikaisemmin täällä maininnut, vaikka kukaan tuskin muistaa. Siis koska sitä ei löydy Tampereen Akateemisesta ja Suomalaisessa Kirjakaupassa se on aivan sairaan kallis, niin tilasin kyseisen opuksen. Ilman toimituskuluja tietysti, koska käyn itse noutamassa sen sitten kun se vain Tampereelle saapuu. Edellisiäkään kirjoja en ole saanut luettua, mutta mitä väliä. Ja se aiemmin lupaamani vaatekaappi-inventaariokin on vielä tekemättä. Hemmetin internet. Syytänsä on kaikki.

Nyt lähden käymään kaupassa ja kirjastossa. (Palauttamassa siis yhden kirjan, en
lainaamassa lisää).

Hyvää viikon alkua!


Ps. Vähänkö inhoan tuota Tommi Evilän radiomainosta, mitä lie mainostaakaan, jossa Evilä mukavasti sanoo "nyt kaikki mammat" tekemään jotain. Tekisi mieli melkein itkeä. Nuori ja ihan salskeakin mies menee sanomaan ääneen jotain noin järkyttävää. Miehet: kannattaa vähän katsoa ketä kutsuu mammaksi ja missä, ettei nenuun satu.