• Se kiinanruusuni, jonka hitaasta itsemurhasta teille kerroin taannoin, on ilmeisesti tullut toisiin aatoksiin. Kasvi lakkasi pudottelemasta lehtiään ja niiden ruskeiden länttien eteneminen pysähtyi. Nyt tuo siis on ruskealäntillinen, mutta muutoin aivan terveen näköinen ja oloinen. Ehkä se oli vain loukkaantunut jostain ja päätti sitten antaa anteeksi.

  • Noudin eilen postista uuden valaisimen itselleni. Sellaisen jalkalampun, jossa on halogeenivalo kattoa kohti ja sitten lukuvalo, myöskin halogeeni. Himmentimillä ja kaikilla. Kyllä nyt kelpaa. Valaistus tekee hyvin kotoisan tunnelman, enkä tarvitse enää tylsää kattovaloa. Jännitysmomentti oli kyseisen jalkalampun kokoaminen yksikseni, koska sen jalusta painaa vallan hitosti. Meinasin läkähtyä kokoamisvaiheessa, joten suoritin tehtävän loppuun alusvaatteisillani. Vuodatin siis muutaman hikipisaran ja useamman kirosanan, mutta sain kuin sainkin sen yhdeksi toimivaksi jalkalampuksi. Ihan itte.

  • Haahiksen blogissa törmäsin hyvään biisiin. Bändi on Sixx:A.M. ja biisi Life is beautiful. Tykkäsin. Jotenkin en ehkä yleensä tykkää noin melodisesta rokista, mutta tuo biisi teki vaikutuksen heti ensikuulemalta. Osavaikutuksen teki tietysti Nikki Sixx, jota olen vähän fanittanut siitä asti, kun luin Mötley Crüen kirjan Törkytehdas. Koska ne Sixxin jutut siinä vaan olivat niin hyviä. Tuo biisi kuuluu johonkin soundtrackiin, joka liittyy Nikki Sixxin tuoreeseen kirjaan The Heroin Diaries. Jonka tahdon muuten ehdottomasti lukea, mutta ilmeisesti sitä ei Suomesta vielä saa laisinkaan. Täytyy joko odotella tai hankkia se käsiini muilla keinoin! No enivei, käykää kuuntelemassa biisi täältä ja lyriikatkin siihen löytyvät täältä. Me likey.

  • Junior Jones haastoi minut kertomaan piilolinssieni väreistä. Noin niin kuin kuvainnollisesti. En jaksa tänään harjoittaa itsetutkiskelua, mutta any day soon...

  • Hyvää viikonloppua kaikille!