No niin, on aika julkistaa eilisen battlen tulokset. Äänten laskussa kesti näin kauan, koska äänestysprosentti oli aivan järjettömän korkea. (Interaktiivisuus ja vuorovaikutteisuus my ass...)


*rumpujen pärinää*


Äänestyksen voitti täpärästi prosentein 60 - 40... Linkin Park!!! Tämän
lisäksi Chester voitti Daven 100-0, koska Chester on. Mutta senhän kaikki tietävätkin. Annikki taas voitti rökälemäisesti oman sarjansa. Äänestyksen todellinen häviäjä oli kuitenkin Kaija Koo. Äänestyksessä oli salaisena sääntönä, jota kenellekään ei oltu siis tietenkään kerrottu, että joka kerta kun Kaija Koon nimi mainitaan, Kaija Koo saa miljoona miinuspistettä. Koska se vaan on niin huono.


879266.jpg
the man himself


Olen pari päivää tässä nyt ollut ahkera opiskelija taas ja tänään jo laskeskelin viikkoja seuraavaan lomaan. Vastaus on kuusi. Tämän viikon jälkeen. Mutta ne kuusi viikkoa ovat varmaan sitten sitäkin ärsyttävämpiä. Ja ryhmätyöt. Sanon vaan. Vitun ryhmätyöt. Pardon my French, mutta ymmärrätte varmaan, jos olette koskaan ryhmätöitä tehneet. Muuallakin kuin peruskoulussa, jossa ryhmätöille on varattu aika, jonka viettäisitte joka tapauksessa koulussa. Olisipa jo joulu.

Tuo otsikkoni onkin tänään sellainen, että voisin melkein lyödä vetoa mummostani (jos sellainen olisi), että kukaan ei tiedä saati arvaa kuka noin on sanonut ja missä.

Hah hah, kun on kivaa.

En jaksa.