938114.jpg


Eilisestä battlesta tulikin lopulta tiukka taisto, vaikka aluksi Audioslaven voitto näytti olevan itsestään selvyys. (Voiko äänestyksen etenemisestä muuten tehdä sellaisen päätelmän, että Audioslaven kannattajat ovat aamuihmisiä ja RATM:n kannattajat iltaihmisiä?) Äänestyksestä tuli itse asiassa tasapeli äänin 6-6, jolloin minun täytyy antaa oma ja tietysti ratkaiseva ääneni. Voittaja on siis... *ärsyttävää rumpujen pärinää liian pitkään*... Rage Against The Machine!!! Jee!

Taisteluparin yhdistävä tekijähän oli siis luonnollisesti Tom Morello (kuvassa), joka molemmissa biiseissä skulaa skebaa. (Eli soittaa kitaraa, suom.huom.) Harmittaa kyllä vähäsen, kun tein eilen aamulla tuon battlen niin kauheassa kiireessä, etten ehtinyt valita paremmin tuota Audioslaven biisiä. Ehdin vasta liian myöhään kelata, että Show Me How To Live olisi ollut Audioslavelta parempi veto tuohon battleen, koska siinä olisi kuulunut paremmin ne Morellon wahwah-kitarat. Toisin kuin Be yourselfissä, vaikka hienot kitarat siinäkin on toki. (Sitäpaitsi Show Me How To Liven videolla olisi ollut Chris Cornell ilman paitaa. Damn.)

Vaikka Chris Cornell onkin ihana, niin meitsi silti itse tykkää enemmän Rage Against The Machinesta. Siinä on niin asennetta ja vääntöä, ettei Audioslaven aikuisrokki ikinä pärjää RATM:lle. IMHO. Youtubesta löytyy muuten Audioslaven veto RATM:n biiseistä Bulls On Parade ja Sleep Now In The Fire, joista ensimmäinen instrumentaaliversio ja jälkimmäisessä Cornell vetää laulun. Ei pärjää de la Rochalle tuossa lajissa Chrisu (eihän niin herttaista miestä voi millään uskoa kovin vihaiseksikaan). Nope.

Ja koska Minhin perheestä tuli peräti kaksi ääntä, niin linkitän tässä heti välittömästi hänen viimeisimpään postaukseensa, joka on täyttä rautaa! (Nyt ei onneksi tarvi alkaa kenenkään tappamaankaan ketään).

Rock on!


Ps. Haluatteko muuten nauraa itsenne tärviölle? Katsokaapas näitä! (Henun blogista löysin tuon linkin.)