903219.jpg



Seuraa viiltävää BB-analyysia. Tahdon nyt välttämättä jakaa teidän kanssanne mielipiteeni kaikista talon asukkaista. Perustan mielipiteeni lähes täysin noihin tunnin tiivistelmiin, joita televisiossa tulee, (sekä Kriisin raportteihin, ei maksettu mainos) koska en ole 24/7:aa katsellut. Mutta minun mielipiteenihän on absoluuttinen totuus.

No niin. Let's mentti, sanos Pentti.


Kadi: Kadi on ihan nätti, mutta ei ehkä kovin välkky. Kadilla on hauska aksentti. Onko jollekin muuten selvinnyt minkä ikäisenä Kadi on muuttanut Suomeen, kun aksentti on noin vahva? Kadista minulla ei oikeastaan ole kauhean vahvaa mielipidettä, kai hän on ihan harmiton ja kiva tyttö. Voisi vaikka pussailla Jarkon kanssa vähän enemmänkin.

Mariiiiia: Jos kukaan enää muistaa Mariiiiiaa, kerta se putosi talosta ensimmäisenä. Mariiiiia muistaakseni väitti, että ei ole tyhmä, mutta... no niin. Mariiiiia ei tuntenut oloaan kotoisaksi muiden talolaisten kesken, koska Mariiiiian kaverit ovat hiljaisia ja kilttejä, ja tekevät mitä Mariiiiia tahtoo. Kuulostaa eksoottiselta. Mutta vielä eksoottisempaa oli Mariiiiian luomivärit ja tukkamuoti. Muuta ei hänestä ole jäänytkään mieleeni.

Maxine: Maxine on söpö. Jos olisin poika, niin varmaan vähän tykkäilisin Maxinesta. Vaikuttaa myöskin ihan herttaiselta ja kivalta tytöltä. Paitsi niin... en tiedä mitä ohjelmaa oikein olen katsellut, kun en Maxinestakaan ole saanut synnytettyä mitään kovin suurta mielipidettä.

Piia: Piialla on kauhean lyhyt kaula. Mutta minkäs tuolle voi. Piia tuntuu talon tytöistä (ja ehkä kaikista) fiksuimmalta tyypiltä, tosin tuossa ympäristössä nyt ei äly kauheasti pääse jylläämään. Piia on myöskin ehkä vähän rauhallisempi ja vähemmän rento (tai tyhmä) kuin nuo muut. Hyvin vedetty kuitenkin se lisätehtävä ja osasi valita uhrinsa hyvin, eli Maxinen. Vaikka Heli siitä vähän pk-huoneessa mussuttikin, että olisi joku muukin voinut haluta lähteä sisätiloihin. Kuten vaikka Heli itse.

Satu: Satu on aivan sairaan ärsyttävä. En osaa edes määritellä mikä Sadussa ärsyttää, mutta ärsyttääpähän vaan. Ehkä se jatkuva mölyapinointi ja toisten päälle puhuminen ja räpsyttely, vaikka minkäs sille räpsyttelylle voi, mutta Satu ei itse myönnä olevansa mitenkään räpsytautinen. Selvä stressireaktiohan se on, eikö muka? Ja se Timossa roikkuminen, joka nyt on onneksi jo taakse jäänyttä elämää. Harmi vaan, että sekin ero tapahtui ilmeisesti sulassa sovussa, emmekä saaneet suurta draamaa. Satu on minä-minä-minä, mutta ei pysty nauramaan itsellensä. Ammattikorkeassa bisnespuolella on juuri tuollaisia tyttöjä.

Tiina: Tiinastakaan en ehtinyt oikein muodostaa mielipidettä, vaikka melkein kaimoja ollaankin. Tiina oli aluksi niin seksuaalinen ihminen ja kaikkea, mutta jotenkin tuolla talossa se seksuaalisuus hiipuikin Einarin kanssa lääppimiseen. Ja sitten Tiina tuli raskaaksi, tai kai hän oli jo ihan valmiiksi, ja päätti häippäistä. Ihan fiksu päätös ja sen jälkeen aloinkin ehkä arvostaa Tiinaa hieman enemmän. Olisihan se voinut olla ihan hauska seurata raskauden etenemistä, vaikka tuskinpa se kolmessa kuukaudessa olisi kovin pitkälle ehtinyt.

Heli: Taas ei voi kuin ihmetellä miksi Heli tungettiin tuonne Tiinan tilalle. Tähän mennessä en ole nähnyt Helin tekevän muuta, kuin möllöttelevän toisia tuppisuuna ja hymähtelevän Henrin jutuille. Henrillä taas on äärimmäisen outo taktiikka iskeä naisia, jos siihen kuuluu armeijajutuista jauhaminen ja sellainen. Heli on pretty but dum. Tai sitten ihan vaan pretty dum, koska ei Heli nyt mitenkään kauhean kaunis edes ole mielestäni. Talon miehiä voi tietysti kiehtoa muut ominaisuudet naisissa, kuin minua.

Aki: Akista en ole ihan varma onko hän ihminen vai humanoidi. Akin silmät pyörivät päässä kuin suuret vastaanottimet ja ohimossakin on se outo moukula. Mitä sieltä vielä syntyykään, jäämme odottelemaan. Aki on aika neutraali kaveri, eikä ärsytä muita. Eikä minuakaan, mutta ei herätä myöskään mitään vahvoja positiivisia tunteita. Aki on porukan vanhin, joten kai hänellä on jotain elämänviisautta enemmän kuin muilla. Ehkä vielä ohjelman edetessä siitä on hyötyä. Tai sitten ei.

Einari: Einari nyt oli Einari. Jos ihminen on itse tehnyt itsestään käsitteen, niin tyypillä menee siinä vaiheessa jo korkealta ja kovaa. Seiskasta luin, että Einarin oikea nimi ei edes ole Einari, vaan Einari on tehnyt itsestään Einarin ollakseen enemmän Einari. Pikkupoika, joka varmasti vielä miehistyy edukseen ja kasvaa aikuiseksi. Paitsi jos haluaa väkisin pysyä erikoisuutta tavoittelevana Einarina. En jaksaisi Einaria kyllä live-elämässäni kovin paljoa. Onneksi Einari putosi jo pois, koska kukaan ei voi tulla Pertuksi Pertun paikalle.

Henri: Nyt on löytynyt termin "jamppa" virallinen määritelmä. Se on Henri. Heka on niin hitsin hyvä kaikessa ja tietää kaiken. Heka on ollut viisi päivää leirillä armeijassa ja Heka osaa rakentaa kasvihuoneen oikein. Heka on myös kiropraktikko, personal trainer, ammattilaissiivoaja, you name it... Ja Heka on myös lapsellinen kiukuttelija ja luovuttaja. Tottakai se pännii, että on jo toista kertaa peräkanaa äänestyksessä, ja taitaa olla kolmatta ensi viikolla (koska Satu lähtee kotiin sunnuntaina, uskokaa minua), mutta tietäähän sälli itsekin olevansa ärsyttävä neuvoja. Ei siinä vaan ole mitään pahaa, että opastaa muita, jos kerta tietää aina kaiken parhaiten.

Jarkko: Jostain syystä Jarkko teki habituksellaan (mikä on habitus, kysyisi nyt Satu) minuun vaikutuksen heti alkuunsa. Jarkko on talon hetskumiehistä eniten makuuni. Kauhean söötti ja sellainen vähän ujohko jörrikkä. Paitsi Jarkko on pohjalainen ja pohjalaisista miehistä pysykäämme kaukana... No ei vaan. Jarkon älykkyydestä en tosin ole päässyt oikein selville, koska hänen mottonsa on bb-nettisivujen mukaan esimerkiksi "Oi oi oi, voi vitsi, sä oot päällikkö!" Eh? Mutta mitäs sen väliä, panisin kuitenkin. Paitsi vähän ällötti kyllä ne Jarkon ryhmäseksijutut ja muut heti alussa. Että en vältsisti panisi kuitenkaan.

Sauli: Uu uu, Sauli on ihana! Sauli on kuin pieni karkki! Saulilla on ihanat hymyileväiset silmät ja pisamainen naama. Haluaisin oman pienen Saulin kotiin maskotikseni sekä unilelukseni, jota sitten rutistelisin iltaisin kainalossani ja pussailisin. (Kehdatkaapas nyt joku huomauttaa ikäerosta jotain, minullahan on tuo 3-kympin kriisi!) Sauli on kauhean pirteän ja positiivisen oloinen ihminen. Ehkä se takatukka nyt ei ole maailman paras ratkaisu, mutta jotenkin sekään ei ärsytä, kun se on Saulin päässä. Sauli on vaahtokarkki ja marenki ja hattara! Uu uu! (Huomatkaa, että tässä ei ole mitään seksuaalista, Sauli on vaan niin suloinen).

Timo: Voi jeesus. Timo. Miksi ne kaikki muka haluavat panna Timoa? Miksei Jarkkoa tai Saulia? No, tasapuolisuuden nimissä Timokin ilmeisesti haluaisi panna kaikkia. Mutta mikä siinä Timossa muka on niin viehättävää? Mitä pidemmälle ohjelma etenee, sitä enemmän Timo ällöttää minua kulmakarvoineen. Tuon näköiseen sälliin en ikinä kiinnittäisi mitään huomiota baarissa tai missään. Timon tyyli on niin ei minun makuuni, eikä vähiten hiukset. No, kun Timo aukaisee suunsa ja sanoo jotain, niin hän vaikuttaa, tai aluksi ainakin vaikutti ihan hauskalta. Nyt en oikein osaa sanoa. Ja Timo oli Sadulle aika ilkeä toisinaan. Sellainen piilovittuilu ei ole kivaa, eikä selän takana puhuminen, että ei tuo muija nyt oikeastaan kiinnosta, mutta saipahan se ainakin hyvännäköistä miestä. Voi jeesus.


Siinäkö ne oli kaikki, vai unohdinko jonkun?

Ihmettelen muuten millä perustein nuo naispuoleiset asukkaat tuonne taloon on valittu. Rasvaprosentin perusteella, vai? En live-elämässäni edes tunne noin montaa naista, jotka voivat esiintyä bikinit päällä vailla pienintäkään häpeää jenkkakahvoista tai muista. Kyllä huomaa, että valitsijaraati koostui miehistä.

Ja toinen kysymys: tekevätkö nuo lapsukaiset siellä ruokaa laisinkaan? En muista kertaakaan nähneeni minkäänlaista ruoanlaitollista toimenpidettä tai edes ateriointia yhdessä pöydän ääressä? Myönnän kyllä seuranneeni tätä tuotantokautta himpsasen huonommin, kuin kahta edellistä.

Päätän raporttini tähän. Ehkä joulukuussa täytyy tehdä kertaus siitä, mitä mieltä oikeasti olen noista tyypeistä ohjelman päätyttyä.