921004.jpg
No niin. Nyt on aika paljastaa eilisen battlen tulos. Odottakaapas, kun arvovaltainen tuomarinne laskee tämän hetkisen tuloksen... Seetherin Remedy voitti Black Crowesin Remedyn äänin 4-2, vaikka joukossa oli pari oikeamielistäkin. Chris Robinson (kuvassa vasemmalla) puolestaan voitti äänestyksen hootchy-osuuden. (En muuten ymmärrä miten Kate Hudson saattoi avioerota Chrisista jonkun Owen "nenä" Wilsonin vuoksi).

Minustakin kumpikin noista biiseistä on ihan ok, joten suon Seetherille tämän voiton heidän ainoalla hyvällä kappaleellaan. Kuitenkin sisäistä hippiäni miellyttää enemmän tuo Black Crowesin meininki. Musiikillisesti ja tyylillisesti.

Kiitos kaikille osanottajille. Aion jatkaa samalla linjalla, vaikka ääniä tulisi vain yksi ja sekin olisi minun omani. Minulla on itse asiassa nyt jo seuraavan battlen biisit mielessäni, jos vaan löydän niistä videot. Ensi viikolla se sitten jonain päivänä.

(Chrisin saa klikattua isommaksi, jos neitimäisen laihat miehet viehättävät. Seuraava äänestys: äijä-äijä vai neitimäisen laiha äijä? :D)