Oh God, it's raining
But I'm not complaining
It's filling me up
With new life

(Scott Weiland - But Not Tonight)


Tänään piti olla se angstimaanantai (vai mikä se oli), mutta ihme kyllä minua ei angstaa yhtään tällä hetkellä. Vaikka on tiedossa hommiakin, jotka pitäisi tehdä vielä tänään illalla, mutta ei vaan jaksa harmittaa. Ja vaikka ulkona on satanut koko päivän. Paitsi nyt kyllä paistaa aurinko.

Minun piti aamulla raahautua YTHS:lle, mutta herätessäni ulkona kävi niin kauhea ropina, että en jaksanut nousta. Nukuin tunnin pidempään sitten ja näin mystisiä unia. Olin menossa bussilla Tampereen Ammattikorkeakoululle, mutta jostain syystä bussi pysähtyi aiemmalle pysäkille ja jäi siihen. Kun menin ulos, huomasin mohawk-intiaanien estäneen etenemisemme. Intiaaneilla oli keltaiset mokkaiset kangaspalaset sukukalleuksiensa peittona ja karvaiset käsivarret. Yksi intiaaneista tuli minulle jotain mesoamaan, mutta en ymmärtänyt hänen kieltään. Isäni (joka oli ilmeisesti paikalla myös) jostain syystä kuitenkin ymmärsi ja kävi ilmi, että intiaanit ovat aikeissa alkaa tappaa meitä yksi kerrallaan, jos emme käyttäydy. Menimme sitten jonnekin sisätiloihin, jossa oli leipää ja sulatejuustoa (levitettävää sellaista). Sulatejuustoa olisi pitänyt levittää tennareiden pohjiin (älkää kysykö miksi). Minun ei tehnyt mieli syödä sulatejuustoa kengänpohjastani, joten sain neronleimauksen levittää se juusto niiden leipäpalojen päälle. Sitten herätyskello soikin ja pääsin pois intiaanien piirityksestä. Enkä ole edes rasisti.

Eilen kun listasin noita googlen hakusanoja, niin joku oli googlannut turn-offia miehissä. Sanoin postaavani tästä myöhemmin ja olen miettinyt hieman asiaa. Listaan nyt muutaman erittäin pahan turn-offin. Että tiedätte sitten miehet välttää.

  • mammaksi tms. kutsuminen
  • uhoaminen ja machoilu
  • huono suuhygienia (tai muukin hygienia)
  • puuhelmet
  • tennissukat ja sandaalit -yhdistelmä
  • viikset (ilman partaa)
  • nuuskan käyttö
  • hiuspanta


Vitsit, en nyt keksi enempää. Pakostihan noita juttuja nyt on vielä vaikka kuinka paljon lisää. Ei millään pahalla. (naur) Keksiikö joku jatkoa tuolle listalle? Tuo hiuspanta on kyllä ehkä yksi pahimpia, mitä voin kuvitella. Äsken katselin juuri Oskari Katajistoa telkkarissa hiuspanta päässä. Juu ei kiitos. Kamalaa. Älkää.

Väsyttää. Pakko tehdä kouluhommia. Taas. Plääh.