Koska sunnuntaita ei sovi käyttää itsetutkiskeluun, jatkan tällaista maisema-hommelia*), jonka Jennin blogista imaisin itselleni.

Homman nimi:

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa jne.) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."


926237.jpg


Bloggaan lähes poikkeuksetta kotona (jos ei oteta lukuun muutamaa kertaa äidin tietokoneelta ja yhtä kertaa koulun tietokoneluokasta). Tietokoneeni sijaitsee työpöydällä ikkunan edessä ja jos katson näytön ylitse, yllä oleva maisema näkyy silmieni edessä. Tämä on erittäin zeniläinen paikka blogata. Nykyisin olisin kyllä hyvin onnellinen läppäristä, jolloin bloggausmaisematkin saattaisivat olla hieman eksoottisempia, kuten vaikka sohva tai sänky.

Vielä hieman näkymää, jos käännän katsettani hieman alaviistoon maankamaraa kohti.


926247.jpg


Haastan kaikki jatkamaan tätä hommelia*), joten en viitsi käydä ilmoittamassa asiasta kenenkään kommenttilaatikossa. Jos otat haasteen vastaan, niin pliiiiiiiis ilmoita siitä minun kommenttilaatikossani.

Hymy.


*) virallinen sana olisi meemi, mutta halusin sunnuntain kunniaksi käyttää sanaa hommeli