829634.jpg


Hyvää huomenta!

Tänään on viimeinen työpäiväni tältä kesältä. Olen tästä kovin riemuissani. Ei sillä, että tämä nyt niin paska työpaikka olisi, mutta olen vaan tehnyt tätä liian pitkään. Työkaverit ovat kyllä kivoja, vain toimitusjohtaja sukkaa. Kävin tepsuttelemassa toisaalla tästä työhuoneestani ja kun tulin takaisin, olivat työkaverit laittaneet pöydälleni kukkakimpun ja viinipullon. Nyt melkein nolottaa, etten tuonut mitään tarjottavaa...

829737.jpg


Mieleeni paiskautui äsken kirkuen flashbackinä maailman pöhköin ja huvittavin uni, minkä näin viime
yönä. Olin voittanut jonkun kilpailun (tietysti, koska ainahan minä voitan kaikki kilpailut). Kilpailun palkintona oli hengailua Red Hot Chili Peppersin kanssa ja sitten kai liput keikallekin, tosin keikalle en koskaan tainnut ehtiä. No kuitenkin, RHCP saapui hakemaan minut messiin kuumailmapallolla. Anthony ojensi kätensä yläilmoista ja kiskaisi minut mukaan. Jotain jutskailin siinä bändin poikien kanssa ennenkö uin Johnin liiveihin. Ja senhän totisesti teinkin. (Vihdoinkin!) Se kuumailmapallon kori oli kyllä aika tilava. Loppu jääköön meidän kahden väliseksi. (Tai oikeastaan minun itseni väliseksi, koska sehän oli vain unta. Valitettavasti.) Mutta sitä vaan, että... HOT!

829636.jpg
Unikamuni John, Flea, Chad ja Anthony. (Klik isommaksi.)

 

Jatkanpa nyt tuota Minjalaisen meemiä. Tämä varmastikin selittää teille myös tuon viime öisen uneni, koska mietin noita vastauksia jo eilen illalla ja, no, lukekaa itse.

1) Nimeä kolme suosikkieläintäsi.
- Kissa. Ehdottomasti. Kissat ovat niin iisejä ja cooleja ja viisaita ja hassuja ja söpöjä ja
pörröisiä ja pehmeitä. Need I say more?
- Mangusti. Hassun näköinen pieni aavikkoeläin, joka kurkkii takajaloilla istuen ja
tuijottelee suurilla silmillään.
- Sisilisko. Vikkelä ja sukkela toisiksi ainut lisko suomessa. Tyyppi pudottaa häntänsä
hädän hetkellä. Se jos mikä on nerokasta.

2) Jos saisit olla soitin jossakin biisissä, niin mikä soitin ja missä?
Tämä on helppo. Kitara. Tarkemmin sanottuna John Fruscianten kitara. Jo ihan pelkästään
siksi, että se tyyppi saisi aivan vapaasti rämpytellä minua, mutta myös siksi, että se tekee sen niin sairaan hyvin. Siis soittaa kitaraa. Akustinen kitara tahtoisin olla RHCP:n kappaleessa Road Trippin ja sähköinen kitara kappaleessa Scar Tissue. En pysty nyt sattuneista syistä linkkaamaan noita biisejä teille Youtubesta, mutta jos joku ei ymmärrä mistä puhun, niin osaatte varmasti itse etsiä ko. kappaleet jostakin. Jos kiinnostaa.

3) Jos kirjoittamisesi olisi rakennus, millainen rakennus se olisi?
Kirjoittamiseni olisi kuin Särkänniemen Metkula. Se menee ylös ja alas ja on ihan
vinksallaan. Välillä se on ihan pimeä, välillä se on hauskaa ja välillä se kyllästyttää. Välillä siitä tulee huono olo ja välillä eteneminen on kuin portaissa, jotka menee yhden eteen ja kaksi taakse. Välillä tänne eksyy, mutta onneksi suurimman osan ajasta on ihan kivaa.


Minulla meni netti poikki aamulla kotona. Toivottavasti se toimii taas iltapäivällä, kun pääsen kotiin. Toivottavasti se ei johtunut siitä, että maksoin laskun vahingossa kaksi viikkoa myöhässä. (naur)

Moro!