Toivottavasti kukaan (kuten vaikka Marikki) ei loukkaantunut tuosta eilisestä kampanjastani. Sehän siis oli ihan puhdasta leikkiä ja olevinaan joku vastaisku tuolle BB-inhotukselle, joka blogeissa tuntuu leviävän tällä hetkellä. Jännä juttu, että sillä ohjelmalla riittää katsojia, vaikka kukaan sitä ei katso tietenkään. Vaatii huomattavasti enemmän rohkeutta sanoa, että katsoo BB:tä, kuin että vihaa sitä. Ja muuten. Sauli on kauhean symppis ja Einari on jotenkin oudon vastenmielinen.

Tämä loma on mennyt ihan liian nopeasti. Koulu alkaa jo ensi keskiviikkona. Tosin olen totaalisen sekaisin viikonpäivistä tällä hetkellä, joten en tiedä osaanko mennä ensi viikolla oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Loma on siis tehnyt tehtävänsä ainakin siltä osin. Olen valkkaillut kursseja nyt syksyksi ja ensimmäinen jakso on kyllä aivan liian täyteen tupattu. Saa nähdä kuinka jaksan vai jaksanko. Olen aika hyvä jättämään kaiken aina puolitiehen. Nyt sitä ei saisi tehdä. Jos pari kuukautta jaksaisin rehkiä, niin loppuvuoden voisi ainakin ottaa lungimmin. Tai sitten ei. Voi voi ja vali vali...

Ja sitten tämäkin vielä. Marilyn Manson Helsingin jäähallissa 20.12. Vää! En tunne ketään, joka tahtoisi lähteä sinne kanssani. Ehkä siksi, että olen outo ja Manson on paskaa musaa? No en tiedä, mutta hinku olisi kova. Harmittaa jo muutenkin ihan sairaasti tuo viime keskiviikkoinen Chris Cornellin missaaminen. Voi paska paska paska, miksen voi asua Helsingissä? Lipunmyynti Mansonin keikalle alkaa ensi keskiviikkona, tässä on nyt sitten loppu loma aikaa miettiä, että luovutanko vai mitä teen.

Onneksi kuitenkin huomenna on ne Särkänniemen kesän päättäjäiset. Kyllähän Negative (ihan jees) peittoaa mennen tullen ja vasemmalla kädellä sekä Chris Cornellin että Marilyn Mansonin. (Kuuletteko tuon katkeruuden ja sarkasmin äänessäni?) Toivon myös, että Poets of the Fall on hyvä livenä. Tai siis ainakin parempi kuin epälivenä. Se olisi jo paljon se. Toivottavasti en kuitenkaan tärähdä päästäni ja ala fanittaa POTFia, god forbid! Jos näin käy, niin todennäköisesti salama on iskenyt päähäni ko. keikalla. Toivottavasti ei muuten sada lauantaina. Rapoa siitä sitten, kun jaksan.

Nälkäkin olis.