Olen tänään vähän väsynyt ehkä. Hihittelin äsken vähän itsekseni tälle uutiselle: Rollaattorit tänään Helsingissä! Tai oikeastaan aika paljonkin. Hihittelin. Siis.

Väsymystä lisää huteruuden tunne päässä. Onnistuin jotenkin äsken suggeroimaan helvetillisen olkapääsäryn niskajumitukseksi. Nyt ei särje siis olkapäätä, mutta ei myöskään veri kierrä päähän. Mukavaa vaihtelua tämäkin.

Tänään on muuten elokuun ensimmäinen päivä ja talvi on jo pitkällä. Nukuin viime yönä kahden peiton ja yhden viltin alla, koska palelin niin mielettömästi nukkumaan mennessäni. Heräsin aamulla vain hieman kuumissani sen peittokasan alta. Villasukat olivat kuitenkin yön aikana kävelleet jonnekin jaloistani. Tänään on muuten myös Mairen nimipäivä, joten hyvää nimipäivää kaikille Maireille! (En tunne yhtään, mutta jos joku Maire vaikka lukisi tämän täältä).

Tampereen maine rokkikaupunkina on nyt suuressa vaarassa! Ensin Bloodpit lähti lepuuttamaan laulajansa päätä määrittelemättömän pitkälle, ehkä jopa lopulliselle tauolle, ja nyt! Siis nyt Jann Wilde & Rose Avenue on hajonnut!!! (Anteeksi, meinaan tukehtua nauruun täällä). Toivottavasti Jann Wildeen ei pahasti sattunut hajotessaan. Mutta entä mitä seuraavaksi? Lovexin laulajalta loppuu kajalkynä juuri ennen keikkaa ja loppuvuoden keikat on peruttava?!!? Kari Peitsamo hajoaa sisäisiin ristiriitoihin?!!? Minua pelottaa.

Niin sanoinhan jo, että olen väsynyt? Taidan keittää kahvia.