No niih. Nyt on Tammerfestit suoritettu minun osaltani todennäköisesti, tai olisihan siellä ohjelmaa vielä tänäänkin. Ei vaan oikein ketään kauhean kiinnostavaa, tai jos olisikin, niin tulee kauhean kalliiksi festailla oikein kolmen päivän voimin. En nyt tahdo väittää kyseisen tapahtuman muuttuneen rahastukseksi, mutta...  Nyt kuitenkin on vuorossa kuvallinen raportointi festeiltä. Harmi kyllä kuvien laatu on mikä on. Sellaisessa valaistuksessa ja heilunnassa on aika vaikea saada laadukkaita kuvia ihan tällaisella amatöörikameralla. (Ja, jälleen kerran, kuvat saa klikkaamalla isommiksi. Isommista kuvista saa ehkä vähän paremmin myös selvää.)


Torstaina Vuolteentorilla esiintyi siis Lauri Tähkä ja Elonkerjuu, kuten jo aiemmin olen kertonutkin. Sää suosi ja kaikilla oli kivaa. Tunnelma oli katossa, joka tässä tapauksessa on aika korkealla, koska meillä oli vain taivas kattona.

735501.jpg
Viulu soi ja laulu raikaa.


735513.jpg
Kuvassa koko bändi. Kivaa on.


735525.jpg
Lauri itte.


735552.jpg
Elonkerjuu kiittää.


Perjantaina keskustorin teltassa rokkia soittivat Maj Karma ja Viikate. Paikalle raahustin ensimmäisen bändin vuoksi, jälkimmäisestä en niin välitä. Siitäkin huolimatta hyvin Viikate veti, vaikka välillä huomasinkin katselevani sitä silmäluomieni läpi. Alkoi väsy hieman painaa, kun edellisen yön unet nyt olivat mitä olivat. Eli vähäiset. Maj Karma taas ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan soittivat juuri ne biisit, joista minä erityisesti tykkään. Hyvin valittu biisilista siis.

735578.jpg
Herra Ylppö ja runpalipoika.


735585.jpg
Basisti oli ehdoton feivörittini.


735605.jpg
Hän on koskettanut minua. Fyysisesti.


735610.jpg
Kitaristi ja basisti. Lempparini tietysti. (Ne käsivarret, uuh!)


735614.jpg
Viikate. On ne siellä jossain. Lievän tärähtänyt kuva.



Kiitos ja ensi kesänä taas uudestaan!