Jaan tänään vähän asioita kanssanne.

***

Justsopivastinin blogista luin äskettäin tällaisesta uutisesta, joka pisti taas pyörittelemään silmiä. Siis Iltalehti tiedustelee lukijoiltaan, koska on aika aloittaa sekstailu, jos kiikarissa on pysyvä parisuhde. Ensinnäkin... Mistä hitosta sitä tietää, että onko kiikarissa nyt sitten pysyvä parisuhde vai ei, jos tapaa jonkun ihmisen? En minä ainakaan jaa ihmisiä (miehiä) erikseen lyhyisiin ja pitkiin parisuhteisiin. Ymmärrän toki, että jos hakee vain yhden illan juttua, niin silloin on ikävempi, jos ei heti ensimmäisenä iltana anna, mutta jos nyt vaikka treffailee useamman kerran, niin kuka päättää heti alkuunsa, että tästä tyypistä haluan pysyvän parisuhteen? Entä jos on päättänyt, että lyhytaikaisille parisuhteille voi antaa jo toisilla treffeillä ja pysyville vasta kymmenensillä? Sitten treffailee sellaista lyhytaikaista parisuhdetta ja menee sänkyyn muhinoimaan ja sitten vasta tajuaakin viidensillä treffeillä, että tästä haluaakin pysyvän parisuhteen?! Mitäs sitten kun vahinko on jo tapahtunut ja seksiä on harrastettu?! Herra isä taivaan, maailmanloppuhan siitä tulee!

Muutenkin ärsyttää sellainen, että naista pidetään heti helppona (ja tyhmänä), jos haluaa seksiä heti ekoilla treffeillä, mutta miehiltähän nyt suorastaan odotetaan, että sitä seksiä halutaan heti. Sitten jos mies ei heti annakaan, niin sitä sitten tyttökavereiden kanssa pohditaan, että missä on vika, miksei se anna! (Tiedän kokemuksesta, että näin käy voi käydä). Tuolla on esimerkiksi Katja sitä mieltä, että sänkyyn ei kannata heti juosta, voi polttaa siipensä. Miten se seksi vaikuttaa siihen, että polttaako siipensä vai ei? Rakastuuko sitä toiseen jotenkin enemmän, jos antaa, kuin jos ei anna? Pekan mielestä taas koko homma lässähtää, jos menee liian pitkälle liian varhain. No en tiedä. Eiköhän se olisi sitten lässähtänyt muutenkin. Hyvä sitten vaan syyttää, että kun se nainen oli niin helppo, niin lähti kiinnostus. (Ja sitä paitsi mies itsekin on ollut helppo siinä vaiheessa, jos on mennyt sänkyyn sen naisen kanssa heti ekoilla treffeillä).

Älkää nyt käsittäkö väärin. En ole itse helposti sänkyyn hyppiväistä laatua. Olen antanut ekoilla "treffeillä" ja olen ollut antamatta. (En kylläkään ole koskaan oikeasti treffaillut, sanan varsinaisessa merkityksessä). Kannatan sitä, että kukin tekee niin kuin hyvältä tuntuu ja sama se mitä muut tekee tai ajattelee. Mutta Tepolle en kyllä antaisi.

***

Jostain syystä tästä tulikin mieleeni, kun oltiin perjantaina tammerfesteilemässä Keskustorin teltassa. Siinä sitten heti alkumetreillä näkimeni kiinnittyi erääseen nuoreen mieshenkilöön, että onpas siinä nätti mieshenkilö. No eipä aikaakaan, kun naishenkilö(t) alkoi parveilla tämän mieshenkilön ympärillä, joten siirsin näkimeni toisaalle. Eipä sillä, että olisin mitään siirtoa kuitenkaan tehnyt, mutta silmänruokaa juunou. No enivei. Tänä aamuna sain kuitenkin pieniä sydämen tykytyksiä, kun Minja ystävällisesti lähetti minulle linkin tähän kuvaan. Tsiisus. Siinähän se on. Sama kaveri. Ihan kiva. ;)

***

Asiasta kolmanteen. Aamulehti tietää kertoa, että minä saan ensi viikolla oman raitin Tampereelle. Vai oliko se sittenkin joku muu Tiina...

***

Tässäpä ne päivän tärkeimmät. Voikaahan paksusti!