Olipas Lauri Tähkä ja Elonkerjuu hyvä eilen. En omista kyseiseltä bändiltä yhtään levyä tai edes yhtään mp3-biisiä (vielä), mutta kyllä ne vaan livenä veivät syrämen. Lupaan jonkinlaista kuvallista materiaalia hieman myöhemmin. (Lyhyttä kuvallista rappoo löytyy näköjään jo siskon blogista). Oikean käden peukaloni on nyt tunnistamattomasta syystä kipeä. Luulen, että klaputin eilen illalla liikaa (en siis kirveellä tehnyt klapeja, vaan klapu klapu niinkuin taputin). Ilmakin suosi, mikä oli loistavaa. Nyt väsyttää kyllä ihan sikana, mutta se ei kai ole mitään uutta. Eikä se kyllä oikeastaan myöskään liity Lauri Tähkään millään tapaa. Vaikka on se kyllä komia.

Koin eilen ehkä yhden elämäni traumaattisimmista kokemuksista. Tämä on todella ällöttävää, mutta aion silti jakaa sen teidän kanssanne. Aloin kärsiä ihan julmetusta pissahädästä Elonkerjuun keikan aikana, enkä keikan jälkeen pystynyt kestämään, että olisin päässyt jonnekin sivistyneeseen vessaan. Ei siinä sitten muu auttanut kuin bajamaja-jonoon. Jonotusaika oli lyhyt, mutta sen jälkeenhän se sitten olikin helvetti valloillaan! Jätän ehkä nyt likaisimmat yksityiskohdat kertomatta, mutta valotan sen verran, että kokemus oli kerrassaan hirveä. Mihinkään ei pystynyt koskemaan, alas ei pystynyt istumaan, mistään ei pystynyt ottamaan tukea. Tytöt, te tiedätte miten kamalaa sellainen on! Tutisin siinä sitten kahdeksan sentin koroissani omituisessa pyllistysasennossa... Paperia siellä ei tietenkään ollut, enkä ollut tajunnut ottaa laukkuunikaan paperia, eikä käsiäkään pystynyt pesemään tai pyyhkimään millään. Ja mikä kauheinta, jouduin laskemaan uuden ja kauniin laukkuni sinne vessan lattialle!!! Oksennus meinasi päästä. Kotiin päästyäni jouduin ensimmäisenä peseytymään, ja vieläkin on hyvin ryvettynyt ja saastainen olo. En vaan saa sitä kokemusta pois mielestäni. As God is my witness, I'll never pee in bajamaja again!!! Sanoisi tässä kohtaa Scarlett O'Hara. (Mainittakoon vielä, että kyseessä eivät siis olleet aidot Bajamajat (tm), vaan joku feikkimuovivessakoppi, joten ehkä kokemus oli siksikin tuplasti karmaisevampi).

No niin, olisikohan tässä nyt tämän päivän pissakakkakiintiö täynnä? Minkähänlaisia googlehakujakin tänne nyt alkaa tulvia, mietin vaan... Täytyy keksiä nyt joku parempi puheenaihe. Ai niin! Hitto se Lauri Tähkä on muuten komia, tuliko jo mainittua?

Ei mulla sitten muuta tällä kertaa. Tänään taas lisää rokkia, siitä rapoa huomenissa. On se vaan kivaa olla tamperelainen.

Sommoro!