Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että aamu näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä. Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että aamu noudattaa epäilemättä ideatasolla liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. Tapahtumat viime aikoina kuitenkin osoittavat, että päivä asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa peräänkuulutettua lakonisuutta. On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että ilta järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

Kaikesta huolimatta vakiintunut elämäntapa noudattaa epäilemättä ideatasolla runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että luovien näkemysten huomiointi asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Jopa tunnetun suuryrityksen isännöimän excursion kaljatarjonnan riittämättömyys yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että opiskelijahengen, ylioppilaslakin ja ennen kaikkea aatteen rooli fiiliksen löytymisessä on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia. Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta länsimaalaisten materialististen ja teknokraattisten arvojen rikastaminen yhteisöllisyydellä panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta vastuunalaisia kontradiktioita. Vaihtelevalla menestyksellä myös tiedon valtatie, joka tosin jossain määrin on vanhentunut käsite, järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös asianosaisiin kohdistuvia ongelmia.


Päivän postauksen tarjosi puppulausegeneraattori.