770722.jpg

Tänään oli töitä jopa siinä määrin, että en ehtinyt töissä kahvitauolla postata, eikä ollut mitään niin polttavaa asiaakaan, että se olisi mennyt prioriteeteissa oikeiden töiden ohitse. Tiedän, että tämä on ollut joillekin teistä tuskaisaa odottelua, jota pahoittelen, mutta nyt saatte vihdoin uutta luettavaa. (Tosin vain nihkeän laisesti).

Kävin tänään leffassa katsomassa ranskalaisen elokuvan Hors de Prix (Hinnasta viis). Leffa oli ihan hauska, rakastavaiset saivat lopussa toisensa ja niin edespäin, mutta katselunautintoni hieman pilasi aivan järkyttävä pissahätä. Kiemurtelin ehkä puolet elokuvasta kauheissa tuskissa, mutta en myöskään tahtonut pomppia kesken kaiken käymään vessassa. Joten kärvistelin loppuun saakka. Mutta ei se ole kivaa sellainen. Aina minulle käy niin. Pitäisi kasvattaa sellainen seurapiirirakko. Tänään oli muuten ihan sattumalta joku superleffa-päiväkin, joten kaikki liput maksoivat vain vitosen. Hyvä päivä siis käydä leffassa, aivan vahingossa.

Tänään on ollut vaihteeksi ihan hieno kesäpäivä, aurinkoista ja lämmintä, vaikka aamulla kastuinkin. Mietin ehkä pari kertaa töihin lähtiessäni, että ottaisinko sontsan mukaan ja päätin sitten olla ottamatta, ja saman tien kun astuin ovesta ulos, niin alkoi sataa.

Mutta siinä vaiheessa kun alan puhua säästä, on viisainta varmaankin lopettaa koko postaus. Ei minulla muuta sanottavaa ole tänään. Ihanaa, että huomenna on perjantai!

Kiitti ja kuitti.


Ps. Joku äidin kullannuppu vinguttaa tuolla pihalla jotain keinua loputtomasti. Skviik skviik skviik skviik... Äsken jo uhkasin (hiljaa pääni sisällä) käydä kuristamassa sen (lapsen tai sitten keinun), ja se skviikitys loppuikin. Huokaisin jo helpotuksesta, ettei tarvi käydä väkivaltaiseksi, mutta eikös se taas jatkanut. Voi rasvatkaa ne ketjut!!!