766228.jpg

Voi että, kun vihaan tätä aikaa kuukaudesta. (Miehet, te ette nyt voi ymmärtää tätä). Tuskaa on niin monenlaista ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä vaikeammaksi tämä muuttuu. No myönnettäköön, että valitan aika pienestä, koska tiedän pahemminkin näistä päivistä kärsiviä ihmisiä (naisia, ja no ehkä miehiäkin oheiskärsijöinä), mutta valitan nyt samperi soikoon kuitenkin. Eilen tapasin raskaana olevan ystäväni, joka sanoi, että ei pysty juoksemaan enää, kun tulee pissahätä aivan välittömästi. Ymmärsin sillä hetkellä aivan totaalisesti mistä hän puhui (tai no ainakin melkein). Voin vaan kuvitella millaista se on, kun sikiö painaa virtsarakkoa, jos pelkät kuukautisetkin saavat aikaan sellaisia tuntemuksia. Sen lisäksi on aivan helvetilliset (ja kivuliaat) ilmavaivat joka kerta. Onko kellään muulla? Näiden lisäksi myös kaikenlaisten paskojen lihassärkyjen alkaminen on otollisimmillaan juuri tähän aikaa kuun kiertoa, enkä voi ymmärtää näiden yhteyttä toisiinsa. Odotan innolla vaihdevuosia. (Onneksi noilla joidenkin miesten pelkäämillä ja vastustamilla hormoneilla pystyy edes jotenkin pitämään tämän kurissa).

Pms:stä en ole koskaan oikeastaan kärsinyt, ainakaan tietääkseni. Pari viikkoa sitten olin aika down ja eräs miespuoleinen toveri esitti kautta rantain kysymyksen, että johtuisikohan se pms:stä. Tai ei oikeastaan esittänyt, vaan epäili minun nappaavan neppariin, jos kysyy. Niin kuin olisin napannutkin, jos olisi kysynyt. Tuskin niistä oireista voi kärsiä päivän ajan pari viikkoa ennen h-hetkeä. Vaikka olenkin siinä jonkinlaista säännönmukaisuutta ollut havaitsevinani, mutta olisi aika raukkamaista sysätä vastuu omasta kiukuttelusta hormoneiden niskoille. Kiitän onneani kuitenkin, että en ole pahapäisen pms-hirviön uhri.

... Kävin syömässä tässä välissä ja kadotin punaisen lankani tästä kirjoituksesta... Enivei...

Oli muuten hyvää ruokaa. Nyt on massu täynnä. Söin kasvispiirakkaa. Mitäs teillä on ollut ruokana tänään?

Äh. Olisin matkinut Alccista ja kääntänyt tuon tekstin ontuvaksi englanniksi tällä, mutta eihän se saatana taaskaan toimi tällä työselaimellani. Maybe later. Tänään ei mene oikein mikään putkeen.

Nyt on pakko jatkaa (tai aloittaa) työntekoa, aamulla kaikki vehkeet seisoi niin, että mitään ei voinut tehdä. (Tietokoneet siis, senkin pervot!)

Voikaa hyvin!

 

Postauksen kuva täältä.