Tein yhden meemin vielä, kun tämä oli niin hauska, eikä ajatustoimintaakaan ole havaittavissa korvieni välissä. Minjalta bongasin. Tarkoituksena on siis mennä Wikipedian sivulle ja valita vastaukseksi aina satunnainen artikkeli.


01. Mitä pelkäät? Arvo Pärtiä (hitsin pelottava virolainen säveltäjä)

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? Shitter Limitedin (kotimainen punkbändi, no ei ainakaan musiikkia puuttuisi ja sentään miesseuraa)

03. Mitä haluaisit häälahjaksi? Pausaniaksen (vaihtoehtoina joko spartalainen kuningas tai sotapäällikkö, makedonialainen murhaaja, maantieteilijä tai Platonin Pausanias, no on ainakin valinnan varaa)...

04. Mitä palvot? Direct Connectia (P2P-ohjelmaa, nörtti mikä nörtti ja musiikkiaddikti)

05. Salainen fetissisi? Monte-Criston Kreivi (en ole lukenut kirjaa, mutta olen nähnyt tämän telkkarista, siinä taisikin olla suuri suosikkini Gérard Depardieu)
 
06. Mistä näet unta ensi yönä? TANS Perusta (perulaisesta lentoyhtiöstä?! Oh joy!)

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa? Vuoristoradan (sellainen voisi olla hauska omistaa!)

08. Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan? Kennasta (Kenna Zemedkum on etiopialaissyntyinen yhdysvaltalainen muusikko. Siitähän voisi olla paljonkin kirjoitettavaa, jos asiaan perehtyisi, ja tykkään muusikoiden elämäkerroista.)

09. Mitä keräilet? Viestilippuja (mielenkiintoista, ainakin niitä on hyvin rajallinen määrä)

10. Mihin paras muistosi liittyy? Billy Werberiin (ikivanhaan yhdysvaltalaiseen baseballpelaajaan)

11. Turhin tietämäsi asia? Saara Pakkasvirta (suomalainen näyttelijä, todella turha ilmeisesti, kun en nimestä ainakaan tunnista)

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten? 1-pentaanitiolista (tiesittekö, että siitä käytetään myös nimityksiä amyylimerkaptaani, pentyylimerkaptaani, amyylihydrosulfidi ja 2-metyylibutyylimerkaptaani?)

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi? Väinö Vankkojan (mitenkähän luon urani edesmenneen demarin, sanomalehtimiehen, poliitikon ja kansanedustajan parissa?)

14. Mikä saa sinut aina nauramaan? Boeing 707 (se on niin hassu lentsikka!)

15. Entä itkemään? Who Killed the Electric Car (itkettävän tylsä dokumenttielokuva sähköautoista Amerikan markkinoilla)

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi? Kannuksenpyörä (epämääräinen kuvio, varmaan aurinko häikäisi tai jotain)

17. Mitä sinulla on taskuissasi? Sean Penn (mutta älkää kertoko kenellekään!)

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi? Mäntsälän kapina (minua ei mikään ihan pieni mutina riittäisikään korvaamaan)

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi? Luutnantti (vedin kättä lippaan heti synnyttyäni)

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan? Ailakkavaaran (jessus, tarvitaankin iso hautapaikka, ainakin 960 metriä syvä)
 
21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa? Kortteenperä (kokonainen kylä)
 
22. Mitä rakastat eniten maailmassa? Marie-Therese Nadigia (kuka nyt ei sveitsiläistä entistä alppihiihtäjää rakastaisi?)

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta? Oikeustaloustieteen (ahaa...)

25. Mikä sinä todella olet? 3D Realms (olen oikeasti Max Payne!)




Kiitos ja anteeksi.