635627.jpg

Yleisön (Kamin) toivomuksesta päätin esitellä rusketusraitani teille. (Kaikkea sitä kanssa)... Tämä Vuodatus kyllä muuttaa nuo kuvat jotenkin ihan omituisen värisiksi, ainakin minun näytölläni tuo näyttää oudon väriseltä ja olen sitä säätänyt aika paljon, että se näyttäisi edes vähän normaalimman väriseltä. En kai ihan noin punainen kuitenkaan ole.

Ulkona on yhä aivan ihana ilma ja tekisi kirmata pihalle.
Toivottavasti aurinkoisia päiviä riittää vielä paljon tänä kesänä, koska taidan kuitenkin säästellä tämän päivän hipiäparkaani auringonpaisteelta ja pysytellä varjossa sisätiloissa. Mitä nyt äsken odotin bussia täydessä porotuksessa jotain 20 minuuttia. Nuo liikennelaitoksen kesäaikataulut ovat kyllä ihan saatanasta. Busseja kulkee ruuhka-aikaan kolmesti tunnissa, ja nekin vähät bussit ovat vartin myöhässä ja tupaten täynnä. Pitäisi varmaan mennä kohta pumppaamaan polkupyörän kumit, niin ei tarvitsisi enää olla riippuvainen kaupungin busseista.

Äsken bussissa kohtasin suhteellisen ällöttävän mieshenkilön. Tuo vanhempi herra oli pukeutunut siististi, mutta käyttäytyi todella omituisesti. Hän istui ihan siinä ihan ovien vieressä ja katseli ihmisiä omituisesti. Aina kun joku oli jäämässä bussista pois ja piteli kiinni tangosta sen ukon edessä, niin ukko siirsi kätensä niin, että kosketti sen tangosta pitelijän kättä. Sitten kun siltä ukolta tippui joku juttu siihen bussin käytävälle ja hän kumartui nostamaan sitä, niin siihen bussin käytävälle valui aivan hervoton kuolalätäkkö ukon suusta. Sen jälkeen hän siirtyi istumaan jonkun nuoren pojan viereen, melkein naama kiinni siinä pojassa, joka näytti melkoisen vaivaantuneelta. Onneksi tuon ukon lisäksi siellä bussissa oli myös joku valtaisan suloinen kiharatukkainen nuorehko mies, joten saatoin valita silmilleni miellyttävämpää katseltavaa.

Töissä on pitkäveteistä, kun ei ole mikään kauhea kiire. Onneksi työkaverit ovat kuitenkin kivoja, niin siellä jaksaa hengata rahallista korvausta vastaan sen pakollisen kahdeksan tuntia päivässä. Ja jos jotain muutakin positiivista tästä hakee, niin siellä on viileää (jopa kylmää, joka ei välttämättä sitten ole niin kivaa) sekä tulee myös syötyä terveellisemmin ja monipuolisemmin, kuin kotona ruokaillessa. Koska en tosiaankaan ole mikään kokkikolmonen, enkä edes nelonen. Työkaverit ovat myös esittäneet huolestuneisuutensa siitä, että en ole talven aikana saanut rengastettua ketään miestä. Miten niin saanut rengastettua? Ei ole ollut tavoitteenikaan, ja sitäpaitsi ei ole kukaan mieskään saanut rengastettua minua. Olen melko varma, että se on sen miessukupuolen edustajan tappio.

Voi että, nuo Yliopiston kirjaston kahden viikon laina-ajat ovat kanssa ihan pehvasta. Taas tuli sähköpostihuomautus, että yhdellä kirjalla oli perjantaina palautuspäivä, enkä saa uusittua sitä. Teen kohta henkilökohtaisen konkurssin noiden myöhästymismaksujen takia. Enkä oikein voisi nyt edes palauttaakaan tuota kirjaa, kun pitäisi vääntää siitä joku essee. Mitä jos kirjoittaisit sen tänään, te kysytte? Gaah. Eikö tämä koskaan lopu? Edes kesällä!

Loppuksi vielä kerron teille, että testasin tänään Haribon ja GB Glacen yhteistyöstä syntyneen Lakutoukka-mehujään. Ei se nyt pahaa ollut, mutta ei mitään kovin ihmeellistäkään. Mehujäältä toivoisi ehkä enemmän raikkautta ja jonkinlaista mehuisuutta, joka sammuttaisi janon. Tuo "mehujää" oli siitä kyllä aika kaukana. Se oli enemmänkin jonkinlaista paksua makeata tahmaa, joka suli. En usko ostavani toiste.

Jaahas. Jos jaksais tehdä jotain. Tai sitten ei. Zzzzz...