Koska minulla ei vieläkään ole mitään omaperäistä sanottavaa, niin teen heti perään toisen meemintapaisen. Tämä on vähän mielenkiintoisempi, ainakin minun mielestäni. Alcinoelta löytyi tämä. Siispä.

Mistä vertaisbloggaajasi kirjoittavat? Tässäpä Blogilistan käyttäjille keino tehdä pistokokeita: Poimi kolme ensimmäistä hakemistoluokkaa oman blogisi luokituksista. Valitse kustakin luokasta yksi blogi, jota siteeraat ja johon linkität.

No niin. Ensimmäinen hakemistoluokkani on hörhöily. Hörhöily-luokkaan kuuluu yhdeksän blogia. Valitsen näistä nimen perusteella mielenkiintoisimman oloisen blogin, nimeltään Koittakaa kestää!!! Blogia kirjoittaa Katjan. Hän sanoo:

Mun kroppa huutaa liikuntaa! Tänä viikonloppuna on tullut istuttua 13 tuntia jos jonkinnäköisessä liikennevälineessä ja tunne on myös sen mukainen. Tuli vietettyä Jussia eräällä mökillä. Sää suosi, itikat suosi, ruokapuoli suosi, seurapuoli suosi ja kaikki män nappiin. Aivan ihanaa! Ei tän parempaa juhannusta olis voinu toivoa, suorastaan ankeaa oli tulla äsken kotiin. Arki on julmaa, mut ei elämä voi aina olla juhlaa vaan, siihenkin voisi puutua.


Kuulostaa tutulta meiningiltä. Juhannus on vietetty mökillä, jossa on ollut itikoita, paljon ruokaa ja hyvää seuraa. Aika yleinen tunnelma tälleen juhannuksen jälkeen, mikä on mukavaa, että on ollut kivaa.

Juhla voisi muuttua aika tylsäksi, jos elämä olisi aina juhlaa. Vaikka minäkin ruikutan töissä käynnistä ja väsymyksestä koko ajan, niin sitten niistä vapaista hetkistä osaa taas nauttia enemmän. Kun syksy/talvi/kevätaikaan ei ole pakko mennä minnekään heti aamusta, niin sitä veltostuu, eikä saa senkään vertaa aikaiseksi. Vaikka aikaa olisi eikä pitäisi olla väsynytkään.


Toinen hakemistoluokkani on jimmorrison. Tämä on helppo, koska luokkaan ei kuulu lisäkseni muita kuin Paljon melua tyhjästä. Blogia kirjoittaa Bambi, ja luonnollisesti meitä yhdistää Jim Morrison. Bambi kirjoittaa:

Kunpa olisi hyvät ilmat, ettei tarvitsisi mökissä neljän seinän sisällä istuskella koko jussia... Johan siinä lapsetkin hulluuntuvat jos monta päivää joutuu viettämään sisätiloissa - muualla kuin kotona, jossa sentään on leluröykkiöt ja muovailuvahat ym. sadepäivän virikkeitä. (Ai, pitääkin muistaa ostaa kaupasta muovailuvahaa.)

Jokatapauksessa vietämme nyt lopun viikkoa mökkeillen, sitten käydään kotona pari yötä nukkumassa ja sitten onkin se huisin jännä keikkamatka esissä, huhuuu... :)

Bambi on menossa katsomaan entisistä Doorsin jäsenistä koottua Riders On The Storm -kokoonpanoa. Itse en ole kokenut hinkua nähdä noita kahta vanhaa kääpää soittamassa Doorsin musiikkia, vaikka voisihan se olla ihan hieno kokemus. Olen vähän nihkeä aina noiden uusien laulajien suhteen, vähän sama kuin Alice In Chainsin kanssakin, vaikka Manzarekin ja Kriegerin messissä olisikin The Cultin laulaja Ian Astbury.

Juhannuksesta olen samaa mieltä. Ei olisi ollut kiva istua koko juhannusta neljän seinän sisällä. Onneksi ilma olikin oikein mukava ja lämmin. Sisätiloissa hulluuntuu isompikin ihminen!


Kolmas hakemistoluokka on kommenttinarkkari. Tämäkin on helppo, koska siihenkään ei kuulu lisäkseni kuin yksi blogi, the man himself, Junakohtaus. Junista ei varmaan tarvi esitellä sen paremmin. Hän kirjoittaa:

Jean Amsler -niminen fransmanni kirjoitti 60-luvun alussa Hitler-elämäkerran, joka sisältää mullistavan paljastuksen: koko nassesaksan varsinainen syy ja tausta on, että Hitler yksinkertaisesti tumputti liikaa.

Ai vitsit. Nyt nauratti. Hieno teoria. Käsittääkseni Hitler oli aika kylmä naisia kohtaan, mahtoivatko Evan kanssa edes jakaa makuuhuonetta, joten tämä selittäisi aika paljon. Siinä ilmeisesti ehtii voimiensa tunnossa ajatella liikaa, kun hoitelee itseään.


Nyt syön leivän (yösyöppö, mutta kun on nälkä), katson Kylmän Ringin (ehkä) ja menen nukkumaan liian myöhään, jotta voin taas huomenna valittaa teille väsymystäni. En jaksa enää oikolukea tätä postausta, korjaan virheet huomenna.

Pus pus!