662227.jpg

Olipas rankka yö ja onpas väsyttävä päivä. Nukuin ihan älyttömän huonosti viime yönä. Tai ei unen laadussa mitään vikaa ollut, sitten kun se tuli, mutta kesto oli aivan liian lyhyt. Päässä pyöri miljoona asiaa. Mikä siinä onkin, että jos harmittaa joku asia ja jää sitä miettimään, niin saman tien kaikki muutkin möröt hyökkäävät kimppuun jostain nurkan takaa? Nuku siinä nyt sitten, kun päässä on hirveä meteli. Pyörin valveilla sängyssä vaikka kuinka pitkään. Viimeisen kerran kelloa katsoessani se oli jotain kaksi yöllä. Mikä oli mukavaa, koska herätyskello oli soimassa kuudelta. Nukuin korkeintaan neljä tuntia. Nyt olen sitten vain aivan helevetin väsynyt.

Blaa blaa blaa blaa...

Blaa blaa blaa... (Poistin tästä pari kappaletta. Itsesensuuri toimi kerrankin.)

No niin. Se siitä ja sen kestävyydestä. Eilen kävi pieni ukkosmyrsky Tampereella, tosin se jäi sitten harmillisen lyhyeksi. Harmillisen siksi, koska tykkään ukkosmyrskyistä. Istuin tietokoneellani (tai siis sen ääressä, en päällä suinkaan, luojan tähden) ikkunan edessä eikä kotonani ollut yhtään lamppua päällä, koska oli vielä melko valoisaa. Yhtäkkiä ulkona jyrähti ja saman tien valtava musta pilvi peitti taivaan ja tuli ihan pilkkosen pimeää. Se oli aika hurja fiilis! Sitten alkoikin tuulla ja sataa ihan täydeltä taivaalta. Yöllä kuulemma satoi rakeitakin.

Eilen tapahtui muutenkin jotain ihan käsittämätöntä. Kävin ostamassa Filmtownista pienehkön säkillisen irtokarkkeja ja unohdin syödä niitä. Siis unohdin!!! Voitteko käsittää?

Minulla on soinut päässäni repeatilla heräämisestäni alkaen Skid Rown kappale Monkey Business. Nice.

Outside my window there´s a
Whole lot of trouble comin´
The cartoon killers and the
Rag cover clones
Stack heels kickin´ rhythm
Of social circumcision
Can´t close the closet on
Shoe box full of bones


Ps. Voi että kun kävi ottamaan kupoliin taas yksi työkaverikin. Ärsyttää tehdä turhaa työtä vain sen takia, ettei toinen osaa sanoa selkeästi mitä haluaa. Pitäisikö tässä olla ajatustenlukijakin vielä...