Fist things first: Siis kukaanko ei todellakaan ole koskaan kuullutkaan mistään
nakkikoirasta?! (Kts. edellinen postaus)

Tuo on ihan tahallinen kirjoitusvirhe. Tiedän kyllä, että sen pitäisi olla first things first, mutta kun saan niin suurta viihdytystä itselleni tuosta kirjoitusvirheestä. Miettikää, miten noin pienellä virheellä saa tehtyä lauseesta noin huvittavan ja vähän kaksimielisen kuuloisen? Tai ne kaksimielisyydet voivat kyllä olla minun korvieni välissä...

Minulla on tällä hetkellä ainakin kolme keskeneräistä tai jopa valmista postausta, joiden julkaisua lykkään eteenpäin päivä päivältä. Itsesensuuri on nyt ilmeisesti vähän liiankin tiukalla. En kyllä käsitä miten, koska varmasti ne olisivat järkevämpiä postauksia kuin nämä tyhjänpäiväiset jaaritukset. Jotenkin vaan hetki ei tunnu koskaan oikealta niiden julkaisuun. Varmaan siinä sitten käy niin, että ne julkaistuvat ihan itsellään jonain kauniina päivänä, kun sitä vähiten osaan odottaa. Erityisesti se pahiten keskeneräinen olisi varmaan tosi hienoa luettavaa, hyvä jos siinä on kokonaisia lauseita. Noh. I'm working on it...

Lyhyt katsaus musiikkimaailmaan:

  • Olen kuunnellut Marilyn Mansonin uutta levyä ja olen vähän pettynyt siihen. Oikeastaan aika paljonkin. En ole toistaiseksi löytänyt siltä levyltä oikeastaan yhtään hyvää kappaletta. No, aina ei voi voittaa.

  • En ole kuullut Chris Cornellin uudelta levyltä yhtään kappaletta, oma vikani varmasti, joten en voi ottaa kantaa. Luin kuitenkin Aamulehdestä Hynysen haastattelun ja Hynynen sanoi olevansa pettynyt Cornellin uuteen levyyn. Kuulemma pelkkää aikuisrokkia koko levy, ei lähde. Lupasi polttaa mokoman juhannuskokossa.

  • Velvet Revolverin uudelta levyltä olen kuullut vain sen uusimman sinkun (She builds quick machines tms.) ja olen siihenkin pettynyt. Tylsä biisi. Blaa. Toivottavasti siltä levyltä löytyy parempaakin tavaraa.

  • QOTSAn uusimmalta levyltä en ole myöskään tietääkseni kuullut yhtään kappaletta. Tilanne pitää korjata mitä pikimmiten!

  • Linkin Parkin uuteen levyyn (joka nyt ei ole enää kovin tuore) en voi pahalla tahdollakaan sanoa olevani pettynyt. Siinä on useampi kappale, jotka ovat niin rautaa, että menen melkein solmuun. Niistä slovareista en vältsisti niin välitä. Mutta kun Chester huutaa, niin ihokarvani sinkoavat jonnekin eksosfääreihin.

  • Mitäs muita katsastamisen arvoisia uusia levyjä on tullut/tulossa?


Kun on kauhea nälkä ja juo kylmää vettä, niin se tuntuu hassulta vatsassa.

Miksi mun kuuppaani vihloo?