Brim haastoi minut. Tarkoituksena on siis esitellä yksi tai kaksi maskottia blogissa ja kertoa niiden tarina. Minä kun en koskaan pysy aisoissa ja kohtuuden rajoissa, niin esittelen kolme.



645676.jpg

Tikru: Ostin Tikrun joskus Helsingin Forumin ala-aukiolla sijaitsevasta McDonaldsista. Tikru on siis Happy Meal -lelu. Tikru on myös sorminukke. Tikrun kädet ovat ontot ja niihin voisi työntää sormensa. Tikrun käpälissä on tarrakiinnitys, joten se on hankinnasta lähtien roikkunut tuossa kirjahyllyni reunassa. Grau!



645679.jpg

Ressu: Joskus vuonna yksi ja kaksi ennen käpysotia oli Särkänniemessä jonkinlainen talviriehapäivä. Muistan olleeni siellä isäni kanssa. Äitiä ja siskoa en saa sijoitettua muistikuviini, mutta saattoivat hekin olla mukana, tai sitten oltiin ihan kahdestaan isän kanssa. Joka tapauksessa sain Ressun jonkinlaisena arpajaisvoittona sieltä. Ressusta tuli välittömästi hyvin rakas ja se mm. nukkui kaikki yöt vieressäni, suojeli pelottavilta televisio-ohjelmilta ja matkusti kesälomalla jopa mummolaan mukanani. Ressu oli uutena ihan valkoinen ja ehjä, nykyisin se on lähinnä harmahtava väritykseltään ja päästelee vähän sisuksiaan tämän tästä joka puolelle. Nykyisin sen virkana on lähinnä köllötellä sängyssäni päiväsaikaan ja yöksi se siirtyy sohvalle. Olemme siis lopettaneet yhdessä nukkumisen.



645682.jpg

Keimo: Ostin joskus vuosituhannen alussa
omaan kotiin muuttaessani punaisen karvaisen nallenmuotoisen tyynyn. Se oli sitä aikaa, kun kaikki oli niin kitschiä. Keimolla ei ole naamaa, koska se on siis ihan tyyny, eikä varsinaisesti käy maskotista, joten tämä on teille ihan ekstrana. Keimolla ei myöskään ollut aluksi nimeä. Kerran olin sitten miesseurassa lähiöpubissani, vuonna 2000 tai 2001. Join yllytyksen seurauksena jonkun aivan hirvittävän jaloviinapaukun nimeltänsä Porttikielto ja tulin aivan järkyttävään kuntoon. Oksennettuani ensin rappuni eteen, tämä miesseuralaiseni päätti laittaa minut nukkumaan. Koska hänen itsensä täytyi lähteä kotiin, eikä voinut jäädä huolehtimaan minusta, hän alkoi jutella tuolle punaiselle nalletyynylle "No niin, Keimo tulee nyt tähän kainaloon. Keimo huolehtii Tiinasta, kun minun täytyy lähteä." Siitä lähtien tuon tyynyn nimi on siis ollut Keimo. Keimon tehtävä nykyisin on toimia torkkukaverinani. Nukun päiväunet aina Keimo kainalossa.


En osaa haastaa ketään, koska en tiedä ketkä ovat halukkaita ja kyvykkäitä laittamaan kuvia blogeihinsa, mutta jos innostuit, niin haastan sinut!