Voi että, kun kävi ottamaan kupoliin! Sunnuntaina tässä blogissa rikkoutui 20.000 kävijän raja ja tänään niitä oli sitten muutama enemmän. Vaan katsokaapa nyt tuon laskurin lukua! Alle 9.000!!! Voi plääh. Muutama kuukausi sitten tuosta laskurista katosi nuo siniset kehykset ja ehdin tänään jo iloita, kun ne palasivat takaisin. Näköjään ne palasivatkin verojen kera ja veivät yli puolet kävijöistäni. Yritin sähköpostittaa laskurin hallitsijalle, mutta meili tuli bumerangina takaisin "over quota" -viestillä varustettuna. No saapas nähdä saanko kadonneet lampaani takaisin vielä. Jos en, niin otan kyllä jostain ihan uuden laskurin ja aloitan nollasta, sama kai sen väliä sitten.

Murinaajupinaamutinaa...


Edittiä klo 23.11: Lisäsin sivuille uuden laskurin, johon lisäsin kävijöitä suunnilleen sen verran, kuin mitä laskeskelin edellisessä olleen ennen hävityksen kauhistusta. Eipä se aiempikaan niin tasan tarkka ole ollut laskuissaan, että voidaan nyt leikkiä tuon lukeman pitävän kutinsa.

Lisää edittiä klo 23.45: Apua! Olen menettänyt tänään kaksi tilaajaa!!! Mitäs pahaa nyt olen tehnyt? Sain tällä viikolla kaksi uutta tilaajaa ja nyt olen menettänyt ne molemmat. Hitsi, kun pitikin käydä katsomassa tuolla listalla, että koska tämä päivittyy. Kuulen itsetuntoni murentuvan ja rapisevan viemärikaivoon. Elkää hyvät ihmiset kiusatko minua tällä tavoin...