Nukahdin sitten äsken, tai tuossa parisen tuntia sitten. Nukuin jotain 1,5 tuntia. Heräsin ysin aikaan kuola poskella ja yltä päältä hiessä. Hurmaavaa. Ja kaiken lisäksi olo on nyt mitä pahin. Eli suomeksi sanottu: hyi helvetti, kun on huono olo. Yritän tankata tässä mehua ja sulatejuustoa vuoronperään verensokerin nostamiseksi. Ja unikin tulee yöllä varmasti mitä parhaiten. Ja sitten huomenna olen töissä TAAS niin väsynyt, ja sitten täytyy töitten jälkeen ottaa TAAS pienet päiväunet, ja voi iäisyys tätä noidankehää... (Miksi menit sänkyyn maate, ääliö?) Onneksi ihan kohta on kolme päivää vapaata.

Tälleen kesäisin linja-autoja kulkee ruuhka-aikaan 20 minuutin välein. Jouduin odottamaan tänään bussia 25 minuuttia. Mielestäni se oli jo aika hyvä saavutus. (Mikset kulje pyörällä, ääliö?) Kotiin päästyäni havaitsin täällä päivän aikana käyneen poltergeistin, kun tuollainen valojutska oli repsahtanut puoliksi alas tuosta alkovini suulta. (Voisitko nyt selittää niin, että muutkin tajuavat, ääliö?) En jaksa sitäkään korjata. (Onko se nyt niin vaikea ottaa jakkara ja ripustaa se takaisin, ääliö?)

Oli sitten taas pakko postata, vaikka ei oikeasti ollut mitään sanottavaa? Kuvitteletko määrän korvaavan laadun? Ääliö!


Sinun seurassasi en tahtoisi
olla täysi ääliö
Sinun seurassasi en tahtoisi
olla kuin ihastunut.

(Maj Karma - En tahtoisi olla täysi ääliö)



Lisäys klo 23.37:
Ai niin, ostin tänään Tuulen Viemää -pokkarin. Maksoi Vapaa Valinnassa vain 3,90 euroa. Iiihanaa!!! Rakastan sitä tarinaa ja leffaa ja Scarlettia ja Rhettiä!
Nyt ei haittaa, vaikka juhannuksena sataisi niitä ämmiä äkeet selässä! :))))


674296.jpg



Lisäys klo 00.23:
Tuossa vanhassa laskurissa menee kohta uudestaan 10.000 kävijän raja rikki, johtuen viime viikkoisesta ajassa-taaksepäin-ilmiöstä. Viime kerralla 10.000. kävijä jätti ilmoittamatta itsestään. Katsotaan, jos tällä kertaa kävisi parempi säkä! Hahhaa.
Nyt nukkumaan. Hyvää yötä.