Mutta postataanpas silti. Tämä elämä on siitä hassua, että siitä voi vääntää juttua vaikka väkisin.

Eilen suunnitelmani olla nukkumatta päiväunia ja mennä ajoissa nukkumaan meni vähän penkin alle. Mahdoinkohan mainita tuosta suunnitelmasta ääneen eilen? No en sitten tosiaan nukkunut päivällä, mutta en myöskään mennyt ajoissa nukkumaan. Tänään otin sitten vahingon takaisin ja nukuin pari tuntia aivan tässä lähimenneisyydessä. Ai niin muuten! Näin viime yönä unta jonkinlaisesta blogimiitistä. Meillä oli miitti Annikin ja Brimin kanssa. Ainakin. En muista oliko siinä muita, kun en saa enää minkäänlaista otetta koko unesta. Varmaan meillä oli kuitenkin ihan kivaa.

Pitäisi joku päivä muistaa postata niitä valokuvia siltä kaukaiselta mökkireissulta, kun niitä jäi silloin iso läjä julkaisematta. Pitäisi vaan jaksaa ensin vähän käsitellä niitä, eli pienentää kokoa ja silleen. Ehkä viikonloppuna sitten, kun on enemmän aikaa.

Väistelin tänään taas tuhat määrin sekä eläviä että liiskaantuneita etanoita. Kivaa.

Tämän postauksen asiasisältö on varsin vähäinen, huomaan. Mutta minun blogi, voin kirjoittaa seuraavan vaikka mandariinikiinaksi, jos tahdon. Jos sattuisin osaamaan mandariinikiinaa. Vituttaa lukea tällaisia postauksia, ay?

***

Hei, ATTENTION ATTENTION!!! Asia, joka on vaivannut minua pitkään! Muistaako kukaan ikinä lukeneensa sellaista sarjakuvaa, jossa oli nakkikoira? Siinä sarjakuvassa oli ehkä joku eläin- tai ihmishahmo, jolla oli sitten ehkä lemmikkinä mäyräkoira, jota se kutsui nakkikoiraksi. Muistaako kukaan? Tulen hulluksi, jos en pian keksi mistä sarjakuvasta oli kyse.

Help me!