Kyllä taas totuudet paljastuivat Tiinasta. Haahiksen kautta tällaisen testin intouduin tekemään. Pientä kommenttia pakko heittää väliin.



Parhaiten sinua kuvaava rakastumistyyppi on
Eroottinen romantikko

Olet tyypiltäsi myös
Kaikkensa antava uhrautuja


Eroottinen romantikko
Eroottisen romantikon rakastuminen ja rakkaus perustuu fyysiseen miellyttävyyteen (en ole ulkonäkökeskeinen, en oikeasti ole!) ja voimakkaaseen seksuaaliseen vetovoimaan. Siinä on romantiikkaa ja ylittämätöntä intohimoa. (Ylittämätöntä?) Eroottisen romantikon ja rakastetun ensitapaamisessa on usein voimakasta tunnistuksen ja toivon kokemusta. (Tunnistuksen ja toivon? Enhän mä edes tajua mistä tää puhuu.) Hän asettaa erityiset vaatimukset kumppanin ulkoiselle olemukselle (ei tasan aseta!), ja kun hän kohtaa tällaisen henkilön, rakkaus syttyy vauhdilla ja roihuaa täydellä liekillä (no jaahas, varokaa sitten vaan jos täytätte mun vaatimukseni). Voimakkaalle tunteelle antaudutaan estoitta ja tunneriskeistä välittämättä. (No mistä tunneriskeistä sitä pitäisi välittää?) Rakkauden tunnetta arvostetaan ja sitoutuminen on vahvaa (tämän voin allekirjoittaa). Rakkautta myös ilmaistaan monin eri tavoin välttäen kuitenkin omistavaa tai takertuvaa otetta (kyllä!). Eroottisen romantikon itsetunto on yleensä hyvä (siitä en tiedä), hänen lapsuutensa on ollut tasapainoinen (kyllä) ja hän nauttii työstään (reps).

Kaikkensa antava uhrautuja
Perustuu traditionaaliseen kristilliseen (minähän olen itse kristillisyys) näkemykseen rakkaudesta pyyteettömänä (äh, tätä aihettahan käsittelee yksi niistä julkaisemattomista postauksistani), kärsivällisenä, kauniina ja ikuisesti kestävänä. Kaikkensa antava uhrautuja on epäitsekäs rakastaja, joka on valmis uhrauksiin rakastettunsa puolesta (tätä pitäisi varmaan kysyä eksältä, vastaus lienee kieltävä). Pyhimysmäisen puhtaat uhrautujatyypit (:D :D :D) ovat harvinaisia; kyse onkin ehkä enemmän ihanteesta kuin todellisesta rakkauden tyypistä.


I'm quite a catch, don't you think?



Edittiä: Otin nyt kommentoinnista sen kirjaintunnistehässäkän pois. En tahdo missata teidän kommenttejanne sen sekoilun vuoksi. Jos roskakommentteja ei ala ilmaantua, niin pysyköön noin.