Adblock


Tänään on siivouspäivä, joten en ehdi kirjoitella mitään kovin syvällistä. Sen sijaan saatte
kuunnella hyvää musaa. Eikä mitään jupinoita kommenttilootaan, että Sex Pistols on paskaa. Ei ole. On muuten todella otollinen ilma pitää siivouspäivä, kun ulkona on jotain sata astetta lämmintä, mutta tässä nyt ei ole vaihtoehtoja.

Eilenkin oli ihana ilma ja kävelin tuolla helteessä kilometritolkulla. Tuli sellainen olo, että tällaiseen ilmastoon minut on tarkoitettu. Olo oli ehkä vähän samanlainen kuin kalalla vedessä, vaikka en kyllä tiedä millaisia oloja kaloilla on. Enkä nielaissut myöskään koukkua. Mikä oli mukavaa. Illalla join pari siideriä yksin kotona (!!!) ja mietin, kuinka siitä on nyt 11 vuotta, kun pääsin ensimmäisen kerran laillisesti baariin. Silloin oli kivaa ja vain taivas rajana, nyt juon kalsarikännit yksin kotona ja olen tuomittu elämään ikuisessa tylsyydessä. Kriisini syvenee, kun mietin kaikkia rokkikeikkoja, joita kesällä olisi, enkä vit...jat pääse niille! No en minä nyt oikeasti täällä kieriskele itsesäälissä, kunhan nyt vähän dramatisoin tätä vanhenemista. (3-kympin kriisiä jäljellä 366 päivää).
648332.jpg
Niin, pientä siideriraporttia piti kirjoittaa. Joku päivä tässä yksi työkaveri kehui uutta Golden Capin Green Apple light -siideriä, kun se on niin toooosi hyvää. Pakkohan sitä sitten oli ostaa ja maistaa. Voi luoja, miten pahaa!!! Se maistui kyllä ihan kivasti omenalle, mutta oli niin ällöttävään makeaa, että en ole vieläkään pystynyt juomaan pulloa loppuun. Koskahan sitä oppisi, että tuota lightpaskaa ei kannata ostaa? Hyi helvetti. 
 
Niin paljon en siideriä juo, että sitä tarvitsisi minään kevytversiona juoda. Jos alkaa lihoa pelkästä siiderinjuonnista, niin kannattaa varmaan lopettaa kokonaan, eikä ostaa mitään aspartaamilitkua. Onneksi olin ostanut myös toisen siiderin, Golden Capin Sparkling Dryta. Aahhhh. Siinä vasta on hyvä siideri. Valitettavasti join sen kuitenkin ensin, joten viimeisimmäksi siiderikokemukseksi jäi tuo makea ällötys. 648333.jpg

Räksät pitää ihan hillitöntä mekkalaa 24/7 ja lähipubien terasseilta kuuluu kälätys ja iloinen nauru.


Ps. Kyllästyin tänään kaikkiin ällöttäviin tyyppeihin, jotka googlella tänne päätyvät, ja sensuroin lähes kaikki s-sanat täältä blogista. Lähinnä niitä olikin noissa hakusanalistauksissani. Luulisi nyt tyhmemmänkin tajuavan, että täältä ei löydy mitään videoita, perkele. Paitsi että tuossa Sex Pistolsin nimessä on kyllä tuo pahuksen sana. Bollocks!

Pps. Olen muuten tehnyt sellaisen havainnon, että aina kun kirjoittelen miehistä (kuten perjantaina), niin menetän yhden tilaajan. Tilauskantani nyt on toistaiseksi ollut nousujohteista, joten ei sen niin väliä. Ihmettelen vaan, että tilaako joku tämän blogin, koska kuvittelee minun olevan syvällinen filosofi-älykkö ja sitten, kun kirjoitan jotain vähemmän älykästä, niin kyseinen henkilö huomaa, että no voi helvetti, sehän onkin joku miehiä kuolaava horatsu ja lakkaa tilaamasta? :D Kannattaisi ehkä lukea useampi postaus ennen tilaamista. No, kaikkia ei voi miellyttää...