471289.jpg
Tiesittekö, että Näsinneula on Pohjoismaiden korkein torni? Tiesittekö, että Näsinneula on saanut nimensä viereisestä Näsijärvestä sekä Seattlen Space Needlestä? (Selittänee rakkauteni grungeen). Tiesittekö, että Näsinneulassa on Suomen nopeimmat julkisessa käytössä olevat hissit? No tiesittehän te.

Mutta
tiesittekö sitä, että tarvittaisiin sata Tiinaa, jotta saataisiin Näsinneulaa korkeampi torni pinottua? Sen sijaan Brimejä tai Kameja riittäisi vain 91 kappaletta? Ette tainneet tietää.

(Kuvan olen ottanut ihan itse.)
 
Sen siitä sitten taas sai, kun jalkauduin luontoon eilen. Ei olisi kannattanut lähteä tästä turvallisesta tietokoneen läheisyydestä minnekään. Onnistuin retkeillessäni jollain tapaa venäyttämään nivelsiteet tai jotkut toisesta nilkasta ja nyt kävelen kuin... no, kuin homehtunut kakka. Eli en kävele. Onneksi en asu missään valtaisassa kartanossa, joten pisteestä A pisteeseen B siirtymiseen ei tarvita kovin montaa askelta. Huomenna varmaan saan ontua lääkäriin. Päätäkin on vihlonut aamusta alkaen, joten olisi varmaan viisainta pysytellä peiton alla koko päivän, ettei enää satu minnekään enempää.

Ai niin, tein tämmöisen humoristisen testin, jonka bongasin Skrubulta. Olen siis hyvin suhteellisuuden tajuinen, enkä lainkaan huumorintajuton tai kateellinen. Olen kovin rakastavainen, viisas, lojaali, oikeudenmukainen ja urhoollinen, mutta myös vihamielinen ja palvon vatsaani (mitäs pahaa siinä on?) sekä lievää hengenvelttoutta on havaittavissa, jonka kuitenkin kumoaa lähes yhtä suuri jalo joutilaisuus. Ah, ma olen niin hyveellinen ihminen.


Hyveitä:                                          Syntejä:

Suhteellisuuden taju: 17                 Vihamielisyys: 15
Rakkaus: 14                                    Vatsan palvonta: 9
Viisaus: 12                                      Hengen velttous: 8
Lojaalisuus: 11                                Murehtiminen: 6
Oikeudenmukaisuus: 10                Ahneus: 4
Urhoollisuus: 9                                 Hekumallisuus: 4
Anteeksiantavaisuus: 8                  Ylpeys: 3
Pyhä huolettomuus: 8                     Välinpitämättömyys: 2
Hiljainen tieto: 7                              Tietämättömyys: 1
Jalo joutilaisuus: 7                          Huumorintajuttomuus: 0
Kohtuullisuus: 5                               Kateus: 0
          
(Syntien rivistö ei näköjään tahtonut pysyä kurissa ja nuhteessa. Äh, olkoon!)


Nyt täytyy varmaan käydä taas palvomaan vatsaa ja kaivaa kalapuikkelit pakastimesta.

Moro!