Nyt on ihan pakko jauhaa näistä vihreistä silmistä vielä, kun tämä on jotain niin hauskaa. Nyt on käynyt siis ilmi, että vähintään joka toinen bloggaaja on vihreäsilmäinen. (Enkä liioittele). Minun on pakko nyt nostaa vähän omaa häntääni tässä asiassa, koska totuushan on se, jottei pääsisi unohtumaan, niin minähän siis aloitin tämän järjettömyyden 9. päivä helmikuuta tänä vuonna. Koska minulla oli silloin ehkä noin kolme lukijaa, niin villitys pysyi vielä aisoissa. Kesti noin 2,5 kuukautta, että sain Brimin julkaisemaan kuvan omasta silmästään, mutta pitkä ja sitkeä taivuttelu tuotti tulosta (no ei se ollut kovin sitkeää, myönnettäköön), ja siitähän se homma sitten lähtikin vyörymään lumipallon lailla. Nyt on sitten käynyt ilmi, että ainakin Annikilla, Alcinoella (kuvaa en tosin ole nähnyt?), Akkikilla, Kamilla (hieman väritetty kuva, I suppose) (ei ollutkaan), Lumella ja vielä viimeisimpänä Katallakin on vihreät silmät. Anybody else? Liittykää joukkoomme hurjaan! (Vähänks mä nyt olen tästä innoissani?)

Pakko lykätä tähän nyt sitten vielä oikein kunnollinen kuva omasta silmästäni, koska tuo helmikuinen kuva on niin tumma. Nyt siis teille yksinoikeudella, rajoitetun ajan ja viimeistä kertaa. Meitsin silmä au naturel! Klikkaamalla saatte vielä tahtoessanne tarkastella inhorealistista lähikuvaakin.


577827.jpg


Pitäisi perustaa Blogilistalle ihan oma kategoria vihreäsilmäiset.


Lisäys 17.43: Vihreäsilmäisyys-luokka löytyykin jo valmiiksi Blogilistalta! Sinne kaikki liittymään!!! Minullako mania?!?