Harkkatyöni on vihdoin valmis. Olen palauttanut sen. Kuolema kolkuttelee. Joka paikkaan sattuu. Vasen käsi on varmaan jännetuppitulehduksen kourissa. Lasittuneet silmäni tuijottavat vain tyhjään. En välttämättä selviä hengissä enää huomiseen.

Ei kun oikeasti. Olen istunut nyt jotakuinkin puolitoista vuorokautta tässä tietokoneen ääressä kuin zombie. Tai en tiedä ajasta, koska aivoni eivät enää toimi. Ensin väsäsin sen Flash-ohjelman ja sen jälkeen väänsin siitä jonkun tuhatsivuisen raportinkin vielä. Sormeni eivät enää osaa lakata naputtelemasta.

Juu. Näin ollen en myöskään osaa sanoa mitään järkevää. Enkä tiedä miksi teen tähän näin lyhyitä kappaleita. Olen nyt kyllä aika tyytyväinen suoritukseeni. Raportista tosin tuli varmaan liian huono, mutta kenttäkestävyys lopahti. En edes ymmärrä tällä hetkellä näitä sanoja, joita tähän naputtele. Se harkkatyö olisi muuten nähtävillä/saatavilla verkossakin tällä hetkellä, mutta enpäs sen sijaintia voikaan teille kertoa, koska sehän paljastaisi minut ihan kokonaan. Kerta kaikkia kiinnostaa ihan täysillä kuitenkin. Saatan kyllä myöhemmin tänään postata erään kuvan, joka paljastaa jotain jostain. Jos jaksan ja jos olen elossa vielä.

Nyt on pakko lähteä ulos ja metsästämään ravintoa lapsille. Eiku...