Jossain palaa, tai sitten meidän pihassa grillataan. Meillä oli tänään jotkut pihatalkoot, joten grillaus on todennäköisempi vaihtoehto. Arvatkaa kaksi kertaa osallistuinko talkoisiin? No en. Meidän taloyhtiössä ollaan kyllä hyvin sosiaalisia, ja minäkin tervehdin ja juttelen ihmisille vastaantullessa, mutta en nyt sentään lähde haravanvarteen riehumaan, kerta olen vaan vuokralainenkin ja kaikkee. Aamupäivällä meidän pihassa riehui joku moottorisahamurhaaja viattomien puiden kimpussa. Ne aina valitsee sellaiset päivät, kun sisälle tukehtuu ja ikkunaa olisi pakko pitää auki, mutta ei sitä meteliä kestä eemelikään. Jos ne ei käytä moottorisahaa, niin sitten lehtipuhallinta tai jotain muuta kovaäänistä vekotinta. Lehtipuhallin onkin varmaan meidän talkkarin lempilelu. Olen oppinut vihaamaan syksyä.

Vilkaisin eilen ihan vahingossa jotain helmikuisia kirjoituksiani ja huomasin, että olen ollut silloin paljon hauskempi. En ymmärrä, miten tämä on tällaiseksi angstaamiseksi oikein mennytkin viime aikoina. Mutta ei pysty kertomaan vitsejä, jos huumori on häveissä omastakin elämästä. Onneksi tässä nyt ei vielä toistaiseksi mitään suurta muuttoliikettä ole huomattavissa pois päin tästä blogista (pikemminkin päinvastoin). Koittakaa kestää nyt vielä se reilu vuosi messissä, niin sitten pitäisi helpottaa. Näin minulle luvattiin, että se kriisi väistyy, kun täyttää 30. Joku oli tänään googlautunut tänne hakusanoilla "alkaa nukuttaa". Aika surullista sinällään, että tänne päätyy tuollaisella haulla. Toivottavasti ei ole kovin yleinen ilmiö täällä, että alkaa nukuttaa. (Käytin helmikuussa myös paljon enemmän hymiöitä, kuin nykyisin, nyt tähän kohtaan varmaan täytyy laittaa naurunaama, että ymmärrätte tuon edellisen huumoriksi). :D (Kas näin).

Kävin tänään vähän shoppailemassa ja nyt on ostettu lahjoja niin äidille kuin itsellenikin. Enemmän itselleni. Äitylille ostin kirjan, jossa on cd-levy mukana. En tiedä kiinnostaako, mutta ajatushan on tärkein, ja kun halvalla sai... Itselleni ostin Kiroilevan Siilin kirjan, kun se oli vain tänään alennuksessa, ja sitten ostin myös Suomipopin Helmiä 4:n. Niin ja ulkoisen kovalevyn, itselleni myöskin. Tai siis tietokoneelleni lähinnä. Voisi tietysti olla itsellänikin tarvetta lisämuistille. Sitten juoksin kaikki Tampereen apteekit läpi, että sain tarvitsemani reseptilääkkeen. Yhdestä pikkuapteekista sitten löytyi ehkä koko Suomen viimeinen pakkaus kyseistä valmistetta.

Ja sitten riemunkiljahdus! Sain eilen (viime yönä) luettua loppuun tuon Nick Hornbyn Alas on pitkä matka -kirjan. Harvemmin sitä on näin iloinnut siitä, että saa luettua kirjan loppuun, mutta kun viime aikoina se on tosiaankin ollut jotenkin vaikeaa. Se kirja oli varmastikin ihan hyvä, mutta kun luin sen niin tajuttoman pitkällä aikavälillä ja pätkissä, niin jotenkin tarina varmaan vähän vesittyi siinä matkalla. Hauska idea kuitenkin ja erilainen tapa kertoa. Tykkään Hornbyn kirjoista yleensäkin aina. Seuraavaksi voisin ottaa työn alle tuon Zadie Smithin kirjan Kauneudesta.

Ai niin. Näin muuten viime yönä sitten sellaista penis-unta. Minulla siis oli se. En tosin ollut oma itseni myöskään siinä unessa, vaan joku nuorempi mieshenkilö. Mielenkiintoista. Freud pyörii taas haudassaan. Nyt yritän houkutella yhtä mieshenkilöä kyläilemään tänne huomenna, saas nähdä onnistuuko. (Näillä kahdella asialla ei ole mitään tekemistä keskenään).

Tämä loppu on nyt Willeltä varastettua. Olen rikollinen.

Humppa Soi: Maj Karma - Ukkonen
Humpastalainattua: "Ei sun kannata, ei kai kannata, pitää päällä vilkkua jos oot jo ojassa."

Tähän elämänviisauteen on hyvä lopettaa. Moiks!