622726.jpg
(klik isoksi)

What the hell am I?
Thousand eyes, a fly
Lucky then I'd be
In one day deceased

(Alice In Chains - Sickman)


Voi paskan paska. Sain eilen sen harkkatyön tehtyä ja nyt olisi kolme päivää aikaa viettää ainakin tavallaan jonkinlaista lomaa, niin mitä teen minä? Menen järjestämään itselleni nuhan! Voi että, kyllä sylettää taas oikein kunnolla. Toivon totisesti, ettei tästä kehkeydy mitään kauheaa tappavaa flunssaa, vaan menee ohi ihan kivuttomasti. Torstaina kun olisi treffit Johnny Deppin kanssa ja perjantaina pitäisi mennä töihin. Mikä ei muuten sekään nappaa kovin kauheasti, sattuneista syistä. (Siis se töihin meno, Johnny nappaa kyllä kovasti, toim. huom.) Sitä paitsi eihän tästä edes ole kauaa, kun olin flunssassa. Muistan tämän lyhyen bloggaushistoriani aikana ruikuttaneeni täällä aiheesta.

Tiedättekö muuten millaisia muovikasseja Dressmanilla on? Niissä on kuvia joistain hunkseista pelkissä alushousuissa. Sain äsken pienet naurut, kun näin kaupungilla jonkun nuoren pojan kantavan sellaista muovikassia. Minua ainakin vähän hävettäisi kulkea sellaisen kanssa, jos olisin mies.

Rastaat ovat kyllä ihan hulluja. Tuossa ikkunani yläpuolella lenteli varis, ihan normaalilla päivälennollaan dumdidumdum, kun yhtäkkiä lauma rastaita alkoi hyökkäillä sen kimppuun. Sitten ne tuossa lentelivät varmaan viisi minuuttia rinkiä, kunnes yhtäkkiä lauma lokkeja yhtyi mukaan toimintaan, ja sitten ne kaikki syöksähtelivät sen yhden varisparan kimppuun! Nyt niitä ei enää näy, joten ehkä se varis pääsi pakoon niiltä sadisteilta. Nyt taivaalla näkyy vain tervapääskyjä, jotka ovat muuten älyttömän hienoja lintuja. Niiden ääni on ihan taattu kesän merkki. (Paitsi missä ne yli 20 asteen lämpötilat viipyy?!) Tervapääskyt viettävät lähes koko elämänsä siivillään ja ne jopa nukkuvat lentäessään. Siinä sitä on asennetta. (No niin, Wikipedia väittää, ettei siitä nukkumisesta ilmassa ole tieteellistä näyttöä, mutta vähätpä minä siitä välitän).

Taidan mennä nyt itsekin nukkumaan, tai ainakin peiton alle parantelemaan olotilaani. Niisk.

Niisk.