Nyt on luvassa puolivillainen (puolivallaton) postaus, koska päässäni ei tällä hetkellä liiku paljon mitään muuta, kuin että mitä on arki. Ja siitä te ette varmaan halua kuulla mitään luentoa, koska arki on loppupeleissä aika tylsää. Ainakin tylsää luettavaa. Olen nyt luennoinut jo parisuhdeväkivallasta ja feminismistä tähän tenttiin lukiessani, paitsi se feminismi-luentonikin oli ikivanhojen feminististen latteuksien toistelemista vailla sen syvempää omaa pohdintaa, kuten Anonyymi minulle ystävällisesti tänään kertoi. (Hahaa, ensimmäinen virallinen Oma Anonyymini!)

Jostain käsittämättömästä syystä oikeaa kättänikin on särkenyt tänään. Käytän hiirtä vasemmalla kädellä juuri tästä syystä, kun oikea käsi on jo menetetty tapaus. Fysioterapeutti käski vaihdella hiirikättä tasaisesti, mutta eihän se nyt onnistu, kun oikeaa kättä (tai tarkemmin sanottuna olkapäätä) alkaa särkeä pelkän hiiren näkemisestäkin. Nytkään en ole mitään tehnyt ja silti se on taas sanomassa sopimustaan irti. Ei kai nyt lukemisesta voi tulla olkapäävaivoja. Nostelen käsipainoja aina tasaisesti silloin, kun olkapäätä särkee, mutta sitten kun särky katoaa, niin ne painotkin jäävät tuonne nurkkaan pölyttymään. Tosi loistavaa ennaltaehkäisyä. Pitäisi oikeastaan nyt aloittaa ihan säännöllinen treenaaminen, koska tiedän, että ensi kesänä on taas helvetilliset hetket edessä, kun joudun ainakin neljä viikkoa työskentelemään työpisteessä, joka on suunniteltu niin, että hiirtä ei mitenkään pysty siirtämään näytön vasemmalle puolelle. (Onko mahdollista saada vielä enemmän mahdutettua pilkkuja virkkeeseen?)

En ole paljon jaksanut nähdä vaivaa noiden google-hakujen suhteen viime aikoina (moni saattaa olla tästä helpottunutkin), mutta tästä on kyllä mainittava. Viime aikoina, en tiedä onko jääkiekon MM-kisoilla jotain tekemistä asian kanssa, mutta täältä on paljon haettu tietoa siitä, että onko Tuomo Ruutu sinkku. No kuulkaas, minä en tiedä. Mutta jos on, niin minä olen sitten kyllä ensimmäisenä jonossa. Me ollaan Tuomon kanssa tavattukin (tapailtukin) jo kahdesti, paitsi että Tuomo ei taida olla näistä tapaamisista yhtä tietoinen kuin minä. (Jaa miten niin liian nuori minulle? Viisi vaivaista vuotta, ei tunnu missään. Minähän käyn 17-27 -vuotiaasta, enkä päivääkään vanhemmasta.)

Missä on muuten se paljon puhuttu kofeiinin piristävä vaikutus, kysyn vaan? Juon normaalisti tasan yhden kupin kahvia päivässä (aamulla), eli en ole mikään heavy user. Siitä huolimatta kofeiiniannoksen tuplaaminen tai triplaaminen ei millään tapaa vaikuta vireystasooni. Ja pitäisi varmaan heittää tämä tietokonekin jonnekin kaappiin silloin, kun pitäisi lukea tenttiin. Vaikka oikeasti olen kyllä tänään viettänyt todella vähän aikaa netissä, eikä sitäkään olisi pitänyt, koska sinäkin lyhyenä aikana onnistuin jo pahoittamaan mieleni ihan tosi tyhmästä asiasta. Enkä siis tarkoita sitä anonyymia nillittäjää, koska palautettahan saa aina antaa. Mutta ei siitä sen enempää.

Hei, pitäkää sitten kaikki (jos muistatte) huomenna kymmenestä eteenpäin minulle peukkuja ja isovarpaita pystyssä, että pääsen siitä tentistä läpi. Niin ei sitten ole mennyt hukkaan tämäkään vjm*). Palaan taas kirjojen pariin, paitsi Äijät on pakko katsoa myöhemmin tänään, koska Hynynen on niin... no jotain.

Moro! Niin ja hyvää viikonloppua kaikille!


*) vapun jälkeinen mökkiytyminen