Vastailen nyt ihan ihka ekaa kertaa Skrubun viikkovitoseen. Toivottavasti en tee nyt jotain törkeää etikettivirhettä, kai näihin saa vastailla ihan tälleen, erikseen asiasta ilmoittamatta...


1. Vieläkö Lordi hävettää, vai hävettikö Lordi koskaan?

Ei ole tapana hävetä muiden puolesta. Lordi vaan nyt oli Suomelle ainut mahdollisuus menestyä. Nyt odottelen, koska porukat tajuaa, että se musiikki ei oikeasti ole mistään kotoisin. Heviä my ass...

2. Pärjääkö Hanna Pakarinen? Mitä mieltä olet tämän vuoden biiseistä? Minkä maan viisu voittaa?

Kyllä se Hanna ainakin finaaliin pääsee. :D En ole kuullut muita biisejä, kuin Suomen ja Ruotsin. The Arkin biisikin oli luokattoman huono, joten tuskin voitto Ruotsiinkaan rapsahtaa. Tai mistä sitä tietää.
   
3. Ajattelitko katsoa Euroviisukilpailun? Ihan paikanpäällä vai telkusta? Kotona vai baarissa? Kerro myös miksi ja ehkä jopa miten.

No pakkohan se on katsoa, niin tietää mistä ensi viikolla kohistaan. Telkusta ajattelin, kotona tai kylässä, en tiä viä. Katson, koska Euroviisut on loistavaa viihdettä (ehkä eri tavalla kuin olisi tarkoitus) ja mielellään alkoholin vaikutuksen alaisena. (Ei niitä sulosointuja selvinpäin kestä).
  
4. Oletko osallistunut/aiotko osallistua mihinkään oheistapahtumaan? Katsonut ohjelmia televisiosta tai seurannut tapahtuman tuloa netistä? Lähettänyt oman videon kilpailuun? Tai jotain muuta?

En ole osallistunut, enkä aio. Vähääkään en ole pistänyt tikkua ristiin.
  
5. Onnistuuko YLE tehtävässään? Millaisen jäljen viisut jättävät Suomen televisiohistoriaan?

No jos rehellisiä ollaan, niin kukaan ei enää viikon päästä muista koko kilpailusta yhtään mitään, joten ihan sama. Jos nyt lähetys ei katkea kesken kaiken, niin tehtävä on onnistunut.


Ps. Pykäsin tuon blogilinkkilistan nyt jotensakin kuntoon. Listahan elää jatkossakin ja varmasti unohdin siitä nyt ties kenet. Mutta hyviä plokeja on. Paljon!