627875.jpg


No nyt on käyty syömässä paksusti American Dinerissa ja nähty merirosvoelokuva. On se Johnny vaan yliveto. Varastaa kohtauksen kuin kohtauksen, vaikka seisoisi vain taustalla. Koko elokuvan olisi oikeastaan voinut lyhentää kahteen tuntiin niin, että kaikki kohtaukset ilman Captain Jack Sparrowta oltaisiin voitu leikata pois. En oikein jaksa innostua niistä lukemattomista tappelu- ja miekkailukohtauksista, Jackin läpänheitto oli elokuvan parasta antia. Eihän nuo Pirates of the Caribbean -leffat ole sen ensimmäisen jälkeen olleet enää yhtä hauskoja, mutta onneksi niissä on sentään Johnny. Olenko jo maininnut, että Johnny Depp oli parasta siinä leffassa? Voi vitsit, että siinä on hyvä näyttelijä ja jumalaisen hyvännäköinen mies.

Tampereelle tuli kesä sillä välin, kun olimme katsomassa tuota leffaa. Ennen elokuvaa oli vielä pilvistä ja melko viileää, ja yhtäkkiä sen kolmen tunnin aikana aurinko oli tullut pilvestä ja ilma oli mitä lämpimin! Sen lisäksi ilma on nyt sakeanaan myös tuollaista valkoista höytyvää, mikä lie poppeli sitä päästelee. Höytyvää on niin paljon, että näytti ihan siltä, kuin olisi satanut lunta. Ihan harmitti, ettei sattunut kameraa mukaan. Nyt nenäni kutiaa ihan hulluna. Kokeilen allergialääkettä.

Lupasin aiemmin tänään tuolla Lumen Ripauksessa kertoa, ketä miestä olen kuolannut tässä viime aikoina/päivinä, niin saamanne pitää. Onko kukaan katsonut tuota uutta Nelosella keskiviikkoiltaisin tulevaa sarjaa Dirt? Siinä on se heikosti menestyvä Hollywood-näyttelijä Holt McLaren, oikealta nimeltään Josh Stewart. Siis luoja mitkä silmät! Antaisin. Tytöt, olenko ainoa? Katsokaa nyt noita silmiä ja tuota katsetta. Tuntuuko missään? (Kuvan saa kilkkaamalla isommaksi).

627856.jpg


Olen sitten huomisesta eteenpäin taas seuraavat 2,5 kuukautta asiallinen klo 8-16 töitä painava konttorirotta, jonka työmotivaatio on huipussaan. Mutta töissähän on aina kivaa ja muuten myös aivan sairaan kylmä, kun muut joutuvat hikoilemaan helteessä kesälomillaan.
En tiedä ehdinkö huomenna postata mitään. Jos en ehdi, niin hyvää viikonloppua kaikille! Minä vaikenen hetkeksi, mutta älkää huoliko! Palaan takaisin entistäkin ehompana!

Pus pus kaikille!