Uskomatonta, eikä tänään ole edes aprillipäivä! Olen tässä nyt koko blogihistoriani aikana tainnut tasaisesti valittaa tietyistä netti-visa-ostoksistani. Viimeisimpänä sain tilit selviksi sen Amazonin kanssa, kun sieltä vähän aikaa sitten tuli sähköposti, että hyvittävät seuraavaa visalaskuani. No eikö mitä! Se kauan kaivattu paketti tulikin sitten yhtäkkiä tänään! Ihan kiva tietysti, mutta alkaa kiinnostus olla aika nollissa pistää taas Amazonille viestiä, että no nyt sainkin sen ja viitsittekö veloittaa visaani uudestaan... Vaan pakkohan se on. Mutta sanon teille nyt tässä yksinoikeudella tämän: p-l-ä-ä-h!!!

Ulkona on taas kylmää ja tänään hetken ajan satoi jopa rakeita. Hurmaavaa.

Voiko ihminen olla enemmän allerginen yhdelle kissalle kuin jollekin toiselle? Tätä pohdin nimittäin viime viikolla asuessani kissan kanssa. Katsokaas, kun viime vuosina en ole voinut käydä vanhemmillani nappaamatta ensin antihistamiineja, ja niistäkin huolimatta olen välillä aivastellut aivan sairaasti ja silmät ovat kutisseet. Nyt, kun toinen kissoista valitettavalla tapaa poistui keskuudestamme, niin allergiset oireet lakkasivat kuin seinään, tai ainakin vähenivät radikaalisti. Niin mietin vaan... Edesmennyt kissa oli sellainen oikein perinteinen harmaaraidallinen maatiaiskissa, kun taas tämä vielä voimissaan oleva on joku hassu itämainen sekoitus, jonka karva on ehkä ohuempaa ja pidempää. Eikä ilmeisesti myöskään aivastuta yhtä pahasti.

Ja mitä tekemistä antihistamiineilla on Histamiini-hevosen kanssa?

492272.jpg

Klip-klop, klip-klop, hevonen on pop!
Klip-klop, klip-klop, ja tässä kohden stop!
Voi takajalkaa heittää,
se huolen tunteen peittää.
Klip-klop, klip-klop, hevonen on pop!

(Pahoittelen mahdollisia virheitä edellisessä runossa. Heitin sen ihan puhtaasti ulkomuistista).

Jos joku muuten on kiinnostunut hassuista kysymyksistä, kuten että ovatko kaikki seitsemät samanlaisia, tai miksi juusto ryhtyi urotöihin Ranskassa, tai vaikka miten appelsiinit appelsiinipuussa jakavat auringon keskenään, niin suosittelen lukemaan Pablo Nerudan Kysymysten kirjan. Vastauksia siitä ei saa, mutta paljon kysymyksiä.

Kävijälaskurikin on näköjään lähtenyt lätkimään. Tule pian takaisin, laskuri!

Taidan olla vähän väsynyt...


Edit klo 21.26:

Wille, onko tämä lohi-ilme? Toi on kyllä vähän laimea, pystyn nostamaan sen ylemmäskin.

492908.jpg