Sattuipa sopivasti. Olen tässä iltapäivän miettinyt, että jos tilaisin jonkun lehden itselleni. Tarvisin jotain hengenravintoa nimittäin. Nyt vaan odottelen sopivaa tarjousta sopivasta lehdestä. Ja kas, mitäs sitten sähköpostiini tupsahtikaan viisi minuuttia sitten. Tarjous lehdestä Glorian Koti. No voihan jee... Rakkaudesta sisustamiseen. Kaupan päälle kirja Sisusta ulkona. Häh? Tätähän juuri kaipasinkin. Ei. Ei ei ei ei ei.

Naistenlehti Anna yrittää myös saada minut hullunkiilto silmissä tilaamaan kyseisen lehden. Heidän "tarjouksensa" on aina ihan tajuttoman kalliita, kuka järkevä ihminen haluaa maksaa melkein 40 euroa, että saa pari kuukautta lukea julkkisten parisuhteista ja muusta todella kiinnostavasta? Ja ai niin tietysti toiset kaksi kuukautta kaupan päälle, plus joku mielettömän hieno helminauha sekä yllätyslahja! Jos tästä jotain positiivista haetaan, niin kynsiviiloista ei minulla ainakaan ole pulaa pitkään aikaan, kun joka ikisen kirjeen mukana tulee ihana pinkki kynsiviila. Tässä nopeasti silmäilemällä näen pöydälläni ainakin seitsemän kynsiviilaa.

Tahtoisin tilata jonkun oikeasti hyvän lehden. National Geographicin kotimaista painosta on haukuttu huonoksi, se on kyllä joskus tullutkin minulle lyhyen aikaa. Nyt jos tilaisin National Geographicin, niin saisin Maglite-taskulampun kaupan päälle. En tarvitse taskulamppua, minulla on jo kaksi Maglitea.

Tieteen Kuvalehteä jotkut sanoo pilipali-julkaisuksi, mutta
olen sitä tilannut pidempäänkin joskus. Peruin sen viime kesänä muistaakseni taloudellisista syistä, jutut kyllä oikeasti kiinnostivat. Tänään jos tilaisin Tieteen Kuvalehden, niin saisin ilmaiseksi langattomat kuulokkeet. Hmm, tarvisinkohan sellaiset... Tässä voin muuten samaan hengenvetoon kehuskella, että tein joskus viime kesänä Tieteen Kuvalehden äo-testin lehden nettisivuilla ja sain siitä tulokseksi jotain 148 tai enemmän. Tulostinkin sen todisteeksi, mutta en sitä nyt tähän hätään löydä. Että kas kun Mensa ei ole jo ollut koputtelemassa ovelleni. :D Yeah, right...

Sitten tuo Tiede-lehti, jota harkitsen vakavasti. En ole koskaan lukenut kyseistä lehteä, joten en tiedä onko se hyvä, mutta hämärästi muistelen ainakin Brimin joskus kehuneen sitä. (Voisin hakea tästä todistusaineistoa, mutta en enää kehtaa mennä googlaamalla kenenkään blogiin, kun itse pilkkaan noita hakusanoja niin räävittömästi täällä. ;) Tiede ilmestyy huomattavasti harvemmin kuin Tieteen Kuvalehti, mutta sekään ei välttämättä ole huono asia. Tässä ei myöskään tarjota mitään romua kaupanpäälle, mutta puolen vuoden lehdet olisi nyt -20 %. Se olisi sitten kyllä kestotilaus, eikä kestotilauksen normaalihintaa kerrota missään. Tosin koska olen huippuälykäs (kuten edellisessä kappaleessa tuli todistettua), niin osaan ehkä justiinsa laskea tuosta -20 %:n hinnasta sen normaalihinnan...

Hmm. Tätä täytyy miettiä pääsiäisen yli. Mielipiteitä otetaan vastaan. Mutta kysyn vaan, että miksi minulle tyrkytetään väkisin niin sanottuja naistenlehtiä, mutta näiden oikeasti kiinnostavien lehtien tilaamisen eteen minun tarvitsee itse tehdä töitä? Yrittääkö joku päättää puolestani mikä minua kiinnostaa?

Ääh. Lopetan feministipropagandani (ennen kuin se edes ehti alkaa) ja menen laittamaan pyykkejä koneeseen.