Kävin katselemassa tänään otsikon mukaisesti elokuvan Little Miss Sunshine. Tykkäsin siitä kovasti. En taida tosin yleensäkään olla kovin kriittinen katselija, tykkään lähes kaikista elokuvista, jotka käyn leffateatterissa katsomassa. Paitsi se Cold Mountain tms. oli ihan tappavan tylsä elokuva, mutta ei siitä nyt sen enempää. Little Miss Sunshine oli semmoinen iloinen ja lämminhenkinen roadtrip-elokuva. Mukava. Ehdottomat suosikkini elokuvassa oli perheen poika Dwayne, joka oli päättänyt lopettaa puhumisen, ja isoisä, joka nuuskasi heroiinia.

Meinasin ensin ostaa kyseisen leffan dvd:nä (Stockalla kanta-asiakastarjouksena 17,30! Aivan sairaan kallista!), mutta tajusin, että sehän pyörii myös Niagarassa ja lipun hinta oli vain 5 euroa. Ja Niagarassa on myös aina enemmän tunnelmaa, kuin omalla kotisohvallani. Ainakin jos kotisohvallani ei ole ketään urosta, ja harvoinpa niitä on. Niagara on muutenkin helmi elokuvateattereiden joukossa. Se on kauniissa Kehrässaaressa ja uskaltaa esittää elokuvia, joita Finnkino ei Tampereella edes vaivaudu pyörittämään.

Siinä odotellessani elokuvan alkua pyörin Koskikeskuksessa. Voi että ne siellä hengailevat teinit osaavatkin olla rasittavia. Kun minä itse olin teini ja hengailin Koskarissa, niin ei me oltu yhtään rasittavia. Varsinaisia kullannuppuja... Huomasin tosin taantuneeni niihin aikoihin, koska silloin teininä minulla oli vaaleanpunaiset tennarit ja tänäänkin minulla oli jalassa vaaleanpunaiset tennarit. Ei tosin ne samat enää.

Toinen suunnaton rasitus on siellä hengailevat ulkomaalaiset tyypit, lähinnä ne mustaihoiset. Enkä ole yhtään rasisti, se ihonväri ei haittaa tippaakaan, mutta minussa nyt vaan on joku ulkkarimagneetti. Saan olla jatkuvasti ravistelemassa niitä lahkeesta. Yritän viimeiseen asti välttää katsekontaktia, mutta jos sitten sellainen vahinko pääsee tapahtumaan, niin on välittömästi kaveri uimassa liiveihin. "Hello, I want to talk to you"... Tästä on muodostunut meille jo vitsi ystäväni kanssa. Häntä, skandinaavista vaaleaverikköä, ei ikinä ikinä yritä kukaan etelänmies iskeä keskellä kaupunkia. Siskoni väittää ilmiön johtuvan siitä, että olen niin helpostilähestyttävän näköinen (mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan). Itse epäilen syynä olevan sen, että tummaihoiset tykkäävät naisista, joilla on iso pehva.

Maininnan arvoinen asia on myös se, että kuulin tänään Linkin Parkin uuden sinkun What I've Done ensiesityksen radiossa. Ei se huonolta kuulostanut, vaikka en nyt muistakaan enää miltä se kuulosti. Levy ilmestyy sitten toukokuussa. Jos jotakuta kiinnostaa.

Minulle kävi tänään myös pieni nyppimistapaturma. Kulmakarvoja nyppiessä homma lähti vähän lapasesta, ja nyt näytän hetken aikaa jokseenkin hämmästyneeltä.

Lopuksi vastaan vielä pariin kysymykseen, joihin jotkut onnettomat ovat googlelta tahtoneet löytää vastauksia.

no mitä mä tälle teen?

Tähän keksin muutamankin eri vastauksen, riippuen siitä mikä se on.
  • Älä ainakaan pyyhi sitä pöydän alapintaan.
  • Pyyhi siitä sormenjäljet ja heitä se mereen.
  • Jos kysymys on samaa teemaa seuraavan kysymyksen kanssa, niin pane se sisään.

miten se***ä tehdään oikein?

Tähän on vaikea antaa vain yhtä oikeaa vastausta. Ennen kaikkea on tärkeää erottaa mikä reikä on mikäkin, koska kaikki tytöt eivät välttämättä tykkää, jos yrittää tulla kakkoseen. Muuten saa varmaan päästellä ihan fiiliksen mukaan.


Tack och hej!