Hui kauhistus, tuossa laskurissahan menee ihan justiinsa 10.000 kävijän raja rikki. (Unohdetaan nyt se tosiseikka, että olen itse todennäköisesti se joka 7. kävijä). Onnittelen lämpimästi, jos joku huomaa saaneensa tuon kauniin ja pyöreän luvun itselleen! En kuitenkaan osaa palkita siitä millään tapaa muuten, kuin tietysti suunnattomalla glorialla täällä blogissa. Paitsi jos itse satun olemaan se 10.000. kävijä, niin sitten palkitsen itseni ruhtinaallisesti.

Voi hitsin vitsi, kun olisin halunnut nyt vaihtaa jonkun vähän vapukkaamman kuvan tuohon käyttäjäkuvakseni. (Nuoriso-osasto puhuu jostain avattaresta, ai että kun on taas kalkkis olo). Niin, etsin tosiaan perjantaina niitä sarvia rekvisiitaksi siihen kuvaan, mutta ei sellaisia mistään löytynyt. Onhan se nyt kumma, ettei vapun alla myydä tiluliluhilukaupoissa pirunsarvia ihmisten päihin. Minullehan ei ihan mitkä tahansa kimallepallosydeemit kelpaa.

Ai että, kun eilen vähän surehdutti, kun Sanjaya putosi American Idolista. Joo joo, olihan se (en jaksa hänitellä, kun se vaan on niin epäluonnollista) niistä heikoin lenkki, mutta kun se vaan on niin nätti kuin pieni kermaleivos (niillä hiuksillahan ei ole mitään tekemistä asian kanssa...), ja kun se niin itkahtikin siinä lopussa sitten. Sitä paitsi vaikka se ei olisi osannut laulaa lainkaan, niin minun sympatiani olisi ollut Sanjaya puolella, koska mielestäni on ihan järkyttävää miten 17-vuotiasta on kohdeltu mediassa. CNN:n nettisivuilla oli kysely joskus, että miten Sanjaya voi olla vielä mukana kisassa ja Conan O'Brien on pilkannut sitä lähes joka lähetyksessä. Herranen aika sentään. Ja minä kun olen aina pienten ja sorrettujen puolella, niin olisi perhana soikoon saanut voittaa vaikka koko kisan!

Asiasta toiseen, kaikkia varmaan kiinnostaa ihan täysillä tuo suklaarahasto, jonka mainitsin viime kirjoituksessa. (Kommenttilaatikko suorastaan tulvi yli äyräiden ja nitisi liitoksistaan, kun kaikki kyseli suklaarahastosta). Siksipä ajattelin nyt julkaista kuvan tuosta rahastosta. Ostin sen Lontoosta... jonain kesänä kun siellä kävin (koska siellä ne pommi-iskut oli, toissa kesänä?). Pitelen kuvassa sitä kädessäni, jotta sen koon pystyisi arvioimaan vähän paremmin. Minulla on tämmöinen semipieni käsi, mutta ei kylläkään noin punainen kuin kuvassa näyttää. Jouduin tekemään pientä värisäätöä photarilla, lopputuloksesta taisi tulla vähän liian värikylläinen, mutta en jaksa enää säätää. So, ladies and gentlemen, may I introduce: Chocolate Fund.

552368.jpg


Ai niin, voihan nenä. Hiusdilemmani senkun syvenee. Sain lauantaina täysin odottamatonta positiivista palautetta nykyisestä hiuskuontalostani. Kun se on kuulemma niiiiin kiva. Ja letit kuulemma sopii minulle niiiiin hyvin. (Olin siis laittanut kaksi lettiä, yhden kummankin korvan taakse, pitääkseni tätä harjaa edes jotenkin aisoissa). Ääh. No ei sitten leikata. Hyvä on. Teen uudemman tilannearvion sitten, kun elohopea alkaa nousta 25 asteen yläpuolelle.

Hyvää vappua kuitenkin itse kullekin, vietti sen sitten lämpimässä peiton alla tai ulkona palelemassa. En valitettavasti pysty kännipostaamaan ensi yönä (joskus sen vielä teen, tämä on lupaus), mutta kokeillaan jos saisin krapulapostattua sitten huomenna. Tai toivotaan, että ei tule krapulaa ollenkaan. Kauhean kliseistä juoda kännit vappuaattona, mutta siihen nyt joka tapauksessa tähtään.

Hip hip!