529231.jpg


No johan oli valitusta. Ei enää, kiitos. Palaan ruotuun.

Kuten arvata saatatte, ja arvasin itsekin, niin tänään on paljon parempi päivä kuin eilen, ja paaaaljon parempi päivä kuin toissapäivänä. Melkein nolottaa, mutta tulipahan nyt sitten taas avauduttua. Delete olisi saattanut viuhua tänään aiemmin, jos olisin ollut sitten puolenpäivän lähelläkään tietokonetta. Mutta kun en ollut. Nyt se on jo ihan turhaa, kun sen on kaikki ehtineet lukea joka tapauksessa.

Enkä tänään ole enää niin epätoivoinenkaan yhtään minkään edellisissä postauksissa mainittujen asioiden suhteen. En minä enää kenestäkään tykkääkään niin überpaljon, enkä mitään. Joo. Ihan... jotenkin... no huh huh. Ei siitä sen enempää. Naisella on oikeus vaihtaa mielipidettään, eikö vaan? (Voin kuvitella kuinka kaikki tämän blogin mieslukijat nyt pyörittelee silmiään ja puistelee päätään epäuskoisina).

Kävin tänään taas elokuvissa. Näin leffan Sävel ja sanat. Romanttinen komedia. Nuo sanat, jotka aiheuttavat minussa ällötyksen väristyksiä. No se oli ihan hauska leffa. Hugh Grant on aina tuollaisissa leffoissa kuin kala vedessä. Elokuvan alku oli komediaa ja loppu sitten varmaan sitä romantiikkaa. Eli toisin sanoen pidin alusta enemmän kuin lopusta. Hiukan epäuskottava se oli hetkittäin, mutta mikäpä Hollywood-elokuva ei olisi? Ja tässä oli muuten sellainen leffa, jonka soundtrackia en tahtoisi ostaa. Pop! Goes my heart...

Minulla on pari tuollaista Finnkinon lahjalippua vieläkin käyttämättä ja ne menee vanhaksi ensi viikolla. Haluuko joku lähteä messiin? Jaa ei vai? No ei sitten. Ei kun ei sittenkään. Se olisi hankalaa mennä huppu päässä elokuviin, jotta pysyisi yhä tuntemattomana. Ehdottakaa mieluummin mitä minun kannattaisi mennä katsomaan? Tässä on nyt kuusi päivää aikaa.

No mikä hiton kärpänen tuohon tuli nyt lentelemään?! Keskellä talvea.

Hei, lopuksi pieni Da Tiina -koodi. Kuka keksii ensimmäisenä mikä järki tuossa otsikossa on, vai onko siinä mitään järkeä? (Taitaapi olla todennäköisempi vastaus tuo jälkimmäinen, mutta yrittäkää edes!) Vastaus ensi postauksessa. Hahaa, olenpas ärsyttävä...

Moiks!