Voi että, kun on pientä ihmistä (naista) taas lyöty elämän realiteeteilla (miehet).


Tekisi mieleni kertoa lyhyt tarina tuosta edellisestä lauseesta, mutta en sitä tee. Onpa ärsyttävää, kun täällä(kään) ei voi puhua mitä sylki suuhun tuo. Tai voin (ja puhunkin), mutta niin... Ehkä noista sulkutarkennuksista pystytte kuitenkin jatkamaan tarinaa mielessänne, mielellään vaikka lauseella "never gonna happen".

Minulla on nyt jotenkin suunnattomia vaikeuksia tämän bloggaamisen kanssa. Ei oikein irtoa. Tai irtoaisi, mutta huonoista aiheista. Kirjoitin tuossa aiemmin yhden postauksen, mutta deletoin sen jo ennen julkaisua, kun se vaan oli niin typerä. Asiat, joista ei täällä voi puhua niiden oikeilla nimillä. Delete. Asiat, jotka ärsyttävät. Delete. Sukupuolten välinen vastakkainasettelu. Delete. Koska kenenkään blogia ei ole pakko lukea, jos se rasittaa, niin turha siitä on täälläkään murista. Delete. Tiina. Delete.

No niin. Että jos kirjottaisin sitten asioista, joista voin kirjoittaa ilman, että verisuoni katkeaa päästäni. Iloisista asioista! Nimittäin korvilleni ja mielelleni on luvassa makoisat ajat! Lähitulevaisuudessa markkinoille putkahtelee rutkasti uusia hyviä levyjä. Elleivät sitten tuota pettymystä, toivottavasti ei. Uusi levy ilmestyy ainakin Linkin Parkilta (14.5.), Marilyn Mansonilta (5.6.), Smashing Pumpkinsilta (7.7.) ja Velvet Revolverilta (joskus heinäkuussa ehkä toivottavasti). Näistä neljästä Smashing Pumpkins ei tosin voi yllättää kuin positiivisesti, koska sille olen asettanut huomattavasti pienemmät odotukset, kuin noille kolmelle muulle. Ainakin maistiaiset Linkin Parkin ja Mansonin levyiltä ovat luvanneet ihan hyvää, Velvet Revolverin levyn ilmestymiseen taas en usko ennen kuin näen. Keneltäs muulta vielä ilmestyy levy tänä kesänä? Niin, ainakin Foo Fighters myös valmistelee uutta levyä. Hip hip!

Kotiteollisuus oli perjantaina Yo-Talolla enkä edes tiennyt siitä, ennen kuin isäni kertoi asiasta eilen. Ja se oli muuten aika extreme kokemus, koska minulla ei tosiaankaan ole mikään rokki-isi. Kotiteollisuus on hyvä livebändi, mutta ne on yleensä aina siellä iänikuisella Pakkahuoneella. (Ikäraja 16, aidattu anniskelualue, laukut tutkitaan, voi luoja)... Mieleni tekisi kyllä kovasti jollekin keikalle nyt, mutta joudun varmaan tänä kesänä tyytymään Hellacoptersiin (not a big fan) ja Megadethiin (josta en kylläkään aio maksaa, musiikki kuuluu ilmaiseksi aitojen ylikin). Kaikkien festareiden liput on niin sairaan hintaisia nykyään, ettei ihan yhden eikä kahdenkaan bändin vuoksi viitsi maksaa itseään kipeäksi. Provinssirockiin tulisi se Velvet Revolver, mutta en ole havainnut innostuneisuutta lähipiirissäni. Juhannusfestarit ei kiinnosta vähääkään. Ruisrock olisi järjellisen matkan päässä, mutta ei sinnekään tule ketään tosi kiinnostavaa (minäkö kranttu?), eikä Ilosaarirockiinkaan onneksi tule mitään mielenkiintoista, koska se taas on niiiin kaukana jossain susirajalla. Rokkia mulle tänne heti nyt!

Hyvänen aika, kun tämä on huono postaus. Minulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista kontrollia siihen, mitä tähän ruudulle ilmestyy. Jutut muutenkin meinaa aina lähteä käsistä ja rönsyillä tuhatjalkaisen mittaiseksi, kun alan puhua musiikista. Tiivistäminen ei näköjään ole mun juttuni. Hypätkää yli, jos ette jaksa lukea. (Hyvähän tuo on täällä lopussa sanoa). Olen havaitsevinani, että tästä postauksesta puuttuu sellainen punainen lanka, mutta ehkä jätän ne langat noihin käsityöblogeihin. (Jutut sen kuin paranee).

Taidan heittää toivoni kankkulan kaivoon (mikähän sekin on?) ja pistää tähän loppuun muutaman hakusanan. Nekin ovat olleet viime aikoina todella vähäisiä, ja ne vähätkin niin luokattoman huonoja, että katsotaan saanko edes muutamaa raavittua kasaan. Kun tietäisittekin miten paljon ihmiset hakee netistä eläin se***ä! (Kyllä, erissana).
  • miten fritsu itselle (ai miten niin epätoivoinen?)
  • kurt cobainin kuolinpäivä? (5.4.1994)
  • tissi lyijykynä (eksoottista)
  • tracker boat (enpä tiedä mikä tämä on)
  • constantine maroulis (mmmmmm... :)
  • tarjoan se***ä tampereella nuorille pojille (:D no en todellakaan)
  • jussi69:n hiukset (niissä kyllä riittää ihmettelemistä)
  • johnny depp ja tietoisku (Johnny voisi tietoiskeä minua ihan koska vaan)
  • synonyymi hehkulamppu (ei mitään käsitystä)
  • nro 443697 (täysin mystinen)
  • ewan mcgregor as kurt cobain (olenkin tästä jo mielipiteeni esittänyt)
  • vatsakipu ananas (ei tule vatsa kipeäksi, mutta suu kylläkin)
  • 3A (mikä tämä on ja miten sillä päätyy tänne?!)
  • naisten iskeminen (it's a tricky business, my son)
  • tv mainos jossa soi marilyn mansonia (hämärästi muistan nähneeni)
  • anthony kiedis 20 vuotiaana kuva (en voi auttaa ja vaikka voisinkin, niin en jaksa)

Yritän postaamista huomenna paremmalla onnella. Nyt menen työntämään pääni pensaaseen.