Sori. Kyllästyin tämän blogin nimeen. En kuitenkaan muuttanut sitä blogilistalle, ainakaan toistaiseksi. Niin että nyt varmaan aiheutan suurta hämmennystä ja hampaiden kirskuttelua kaikille, kun eihän tästä saatana tiedä minkä niminen tämä on...

Nyt on sellainen ahdistus päällä, että alan kohta hyperventiloida. Tässä on nyt koko maailman tuska harteilla, tai ainakin oman elämäni tuska. Lähinnä se, että mitä helv...iä oikein teen elämässäni. Se on oikeasti ihan kauhean pelottava tunne, kun jonkinlaisia ratkaisuja olisi pikkuhiljaa pakko tehdä, mutta kun ei jaksaisi eikä tahtoisi.

Vasemman silmän takana vihloo, kun yritän ajatellakin niitä velvollisuuksia, mistä nyt pitäisi suoriutua, ja vähän äkkiä. Tässä olisi ollut aikaa suoriutua, mutta minulla on paha taipumus lykätä vastenmielisiä asioita niin pitkälle, että nyt on enää se vuorokausi aikaa suoriutua. Ja kun en pysty suoriutumaan. En vaan pysty. En usko pystyväni, enkä siksi edes yritä. Ja jos en pysty, niin koko ensi vuosi menee taas ihan perseelleen.

Opiskelu ei oikeasti kiinnosta enää pätkän vertaa. Motivaatiota ei ole yhtään jäljellä. Sitä on kai tasan kaksi vaihtoehtoa, joko mennä töihin tai sitten pitäisi ihan tosissaan yrittää valmistua edes joksikin. Mutta tuo edellä mainitsemani paska aika pitkälle estää sen, tai ainakin hidastaa reippaasti, ja sitten tuleekin vastaan se (rumasana) tutkintouudistus, ja voi (ruma v-sana).

Tällä hetkellä on oikeasti sellainen tunne, että olisin tuhat kertaa onnellisempi vaikka tekisin lopun elämääni töitä Ärrän tiskillä, kunhan se olisi vakituinen työsuhde ja sillä vuokran pystyisi maksamaan. Mutta sitten se kunnianhimoisempi minä huutelee tuossa olkapäällä, että voisit tienata sitä ja tätä, ja et kai nyt tällä koulutuksella voi alentua sellaiseen. Mutta sitten taas en vaan usko saavani koulutustani vastaavaa työtä. Kun ei ole sitä kokemusta. Ja mistäs hitosta sitä kokemusta saa, kun ei kukaan ota töihin!!!

Ja nytkin tässä vaan vingun, vaikka tämänkin ajan voisin käyttää siihen, että edes yrittäisin suoriutua yllämainitusta velvollisuudesta. Jos kerta olen niin tyhmä, että en osaa, niin olen selkeästi väärällä alalla, tai ainakin ihan väärässä koulussa. Akateeminen tutkinto on ihan yliarvostettu.

Kaiken lisäksi mun niskani on niin jumissa tällä hetkellä, että päässä huippaa, kun ei veri kierrä vintille. Mistä varmaan tuo otsalohkon vihlominenkin johtuu. Ja jumitus tietysti johtuu siitä, että istun tässä tietokoneen ääressä liikaa (jota on pakko tehdä, jos tahdon suoriutua tästä keväästä kunnialla) ja myös siitä, että puren hampaitani yhteen koko ajan hullunkiilto silmissä.

Ja pakkoko tuon auringonkin on paistaa.


509391.jpg


Lisäys heti avautumisen jälkeen: Olenkin näköjään saanut sitten armon aikaa viikon lisää ihan pyytämättä, tämähän tipahti melkein kuin taivaasta, mutta paskankos hyötyä siitä on, jos lykkään homman sitten taas ensi keskiviikkoon, enkä yhäkään osaa, saati sitten jaksa edes yrittää.

Toinen lisäys: Kesän ensimmäinen ukkonenkin on havaittu tänään, ainakin Tampereella. Ette usko miten pelästyin, kun aamulla jyrisi niin, että ikkunat helisi. Lukekaa täältä, jos ette muuten usko.