453401.jpg

Koska aiemmin tällä viikolla kaikilla näytti olevan jotain sinisiä kuvia blogeissaan, niin ajan hermolla olevana, eli tyypillisesti myöhässä, halusin laittaa itsekin sinisen kuvan. En kyllä osallistu mihinkään joukkohurmokseen. Joka tapauksessa. Otin kuvan syksyllä Zürichissä.

Mutta siis ooh, nukuin tänään yhdeksään asti! Todella epänormaalia ja hämmästyttävää. Tai heräsin kyllä siinä kuuden jälkeen, mutta vessareissun jälkeen nukahdin uudestaan ja nukuin sikeästi vielä 2,5 tuntia. Tuntuipa hyvältä!

Lämpöpattereistani on kuulunut parina viime päivinä omituista ropellusta. Kuvittelin ensin, että joku naapuri imuroi pattereitaan vähän kovemmalla metelillä, mutta ei kai kukaan nyt useampaa kertaa viikossa imuroi. Sitten huomasin tänään aamulla yhtäkkiä, että tuolta patterin putkien kohdalta katonrajastahan tulee vettä! Ei nyt mitenkään paljon, mutta tapetti oli kuitenkin kastunut. No mitä tämä nyt sitten on? Nyt se kuitenkin näyttäisi kuivuneen. Täytyy tarkkailla viikonlopun yli tuota tilannetta. Toivottavasti se on vain tilapäistä, koska homevauriohan on juuri se, mikä minulta puuttuu.

Tästä aiheesta ei nyt enää edes jaksaisi jauhaa, mutta ilmeisesti tuo BookPlus.fi nyt ei vaan halua asioiden menevän oikein. Sain eilen Visa-laskun, jossa ihan todella oli hyvitystä kyseiseltä firmalta. Sitten rupesin katsomaan sitä summaa, ja mitä ihmettä! Nehän ovat hyvittäneet ihan liikaa! Pitkän ynnäilyn jälkeen tulin siihen tulokseen, että tuo toinen kirja on nyt sitten hyvitetty kahdesti (koska se oli jo kertaalleen hyvitetty edellisessä Visa-laskussani) plus sitten 1,50 euroa postikuluista. Lopputulos on nyt sitten se, että minulle jäi tuosta yhdestä kirjasta postikuluineen maksettavaksi yhteensä 2,20 euroa...

Sanokaa nyt sitten mitä teen? Teenkö moraalisesti oikein, eli otan jälleen yhteyttä siihen vailla aivotoimintaa olevaan yritykseen ja kerron, että minulta on hyvitetty liikaa, vai annanko koko paskan olla? Ei nimittäin voisi vähempää kiinnostaa enää koko juttu.

Satutin äsken kynteni pursottaessani jotain kauneusmössöä putelistaan. Aivan kuin olisin saanut jopa verta tulemaan kynnen alta. (En ole ihan varma, koska läträsin vedellä samaan aikaan). Nyt sattuu sormenpäähän. Ei tässä muuten mitään, mutta olen erittäin hysteerinen kynsien suhteen. Kynnen katkeaminen liian syvältä aiheuttaa monen päivän inhonväristyksiä, saati sitten mustuminen. Kynnen irtoaminen on ehkä pahinta mitä voisin kuvitella kohdalleni sattuvan.

Näistä Googlen hakusanoista on taas kerran puhuttava, kun ne on jotain niin omituista, etten voi pitää tietoa itselläni. Siis millainen ihminen tekee seuraavanlaisia hakuja:
  • siskon vi*** (no, kukas mä olen tuomitsemaan)
  • tiia se*** (ei täällä yhäkään kukaan tiia sek***ile)
  • tiinan vi*** (mun täytyy ilmeisesti lopettaa kiroileminen)
  • se*** tiina (ah, he's back)
  • tiinan blog rinnat (ei mun blogilla ole rintoja)
  • anna ab*** tissi (tälle riittää näköjään vain yksi tissi)

No joo. Kiitos ja anteeksi. Ryhdyn kokkaamaan itselleni jotain todella gourmetia.