425849.jpg
Viereisessä kuvassa rakastettuni. Onhan sillä vähän naiselliset muodot, mutta kyllä sitä kelpaa kosketella. Ei se kyllä aina niin kauniisti juttele takaisin, mutta joskus meillä synkkaa hyvinkin yhteen.

Valaistus on kuvassa ihan todella hanurista, eikä minulla sille (kitaralle) mitään telinettäkään ole. Eihän tuo mikään Fender ole, mutta minun silti. Ihan oma. Klassinen kitara. En ole mikään kitaravirtuoosi, mutta olen käynyt pari vuotta ihan soittotunneilla. (Ette varmaan tahdo tietää, että soitonopettajallani oli pitkä ruskea kihara tukka? Keskity siinä nyt sitten kitaransoittoon).

Olen jopa kerran soittanut julkisesti kitaraa huoneelliselle täysin vieraita ihmisiä. Duettona. Nyt on viime aikoina vähän jäänyt heitteille tuo rakkaani, yksi kielikin on jonkinlaisella solmupatentilla kiinni katkeamisen jäljiltä. Uudet kielet on tuossa pöydällä odottelemassa.

Kyllä musiikki olisi köyhää ilman kitaraa.
 
Meinasin tänään kirjoitella seksistä, mutta taidan jättää sen tuonnemmaksi. Ensinnäkin täytyy vielä vähän harkita asiaa, ja toiseksi se ei mahdu samaan postaukseen kitaran kanssa.

Sen sijaan nyt pitää puhua lisää musiikista! Kuulin tänään hurjia huhuja, että Red Hot Chili Peppers olisi ehkä tulossa kesällä Ruisrockiin. Voihan sun. Sehän tietää myös sitä, että se eräs nimeltä mainitsematon kitaristi on tulossa Suomeen. Ehkä. Haluaako joku turkulainen majoittaa minut ja jos, niin saanko tuoda Johnin yökylään? No ei vaineskaan. Ihan musiikillisen nautinnon vuoksi sinne tahtoisin. Puntaroin tässä nyt sitten Ruisrockin ja Provinssirockin välillä
(tosin RHCP voittaa kyllä Velvet Revolverin ihan 100-0), ja kumpaankaan ei kyllä oikeastaan olisi varaa. Elämä moukaroi...

Minäkin valvon enkä unta saa
elämä moukaroi ja pirstaleina täytät paikan ruudukossa
rivi vaakaan viisi kirjainta
elämä lyö sun päätä vastapalloon
reilu kauppa pyörit arpakuutioina pelilaudalla
(Zen Café - Elämä moukaroi)

Nyt on täysikuu ja käyn tässä kohta ulvomaan kuuta. Ensi yönä pitäisi olla täydellinen kuunpimennys. Valitettavasti tuo kuu taitaa ehtiä tuonne nurkan taakse ennen klo 01:21, jolloin pimennys on syvimmillään. Astronetistä löytyy tarkempaa tietoa kuunpimennyksestä. Katselkaa jos pystytte.

Lähden nyt ulvomaan!