No ei oikeesti vituta, vaikka katselinkin Emma-gaalan.

Kuten arvata saattaa, lähes kaikki Emma-pystit meni vääriin osoitteisiin (lue: Lordille ja PMMP:lle). Siis minun mielestäni, ja koska täällä minun sanani on laki ja minun mielipiteeni ovat oikeita, niin silloin ne menivät vääriin osoitteisiin. Paitsi yksi.

Yleisön äänestämä parhaan kotimaisen artistin Emma meni Lauri Tähkälle ja Elonkerjuu-bändille. Vaikka vaihtoehdot äänestyksessä olivatkin tosi kehnot, niin Lauri on silti kova jätkä. Veressäni virtaa ehkä 1/4 pohjalaisverta, ja joku siellä liikahtaa aina, kun rokkia vedetään komiasti.

441299.jpg


Parhaan ulkomaisen artistin palkinto meni jokseenkin yllätyksettömästi Iron Maidenille. En käsitä. Ehkä Suomi ei ole vielä valmis progeheville. Parhaan rock-albumin Emma olisi kuulunut Maj Karmalle, eihän ne muut vaihtoehdot edes mitään rokkia olleet...

Vaikka PMMP:tä vähän dissasinkin tuossa alussa, niin hitsin hyvä oli heidän kappaleensa Joku Raja. Ainakin sanomaltaan, jos ei muuten. Aivan mielettömän hieno oli kertosäkeen alku:
Jos lyöt vielä kerran, niin minä tapan sut,
ja isken jollain millä sinäkin oot mua hakannut.
Kappaleen tuotto menee Amnestyn Joku raja! -kampanjan hyväksi, joka kampanjoi naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Amnestyn nettikaupasta voi ostaa myös Joku raja!- t-paidan. Tukekaa ihmiset!

Vaan tuota Lordi-hehkutusta en pysty tajuamaan. Olihan se Euroviisuvoitto hieno juttu joo, mutta ei ne sitä kyllä musiikillisilla ansioillaan voittaneet. Ehkä kesään mennessä suurin osa ihmisistä on tajunnut, että ei se olekaan oikeasti hyvää musiikkia...

No ei Emma-gaalasta sitten sen enempää. Voisin julistaa kadonneen makuaistin etsimiskilpailun. On aika tylsää syödä yhtään mitään, kun ei maista. (Nuhaiset 3: Kun mikään ei maistu miltään). Olenkin elänyt todella niukalla ravinnolla viimeiset pari päivää. Ehkä tästä vielä selvitään.

Ei mul täs muuta sitten. Menen sohvalle yskimään ja niistämään. (Olenko nyt jo tarpeeksi korostanut, että olen kipeä?)

Moro!